BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaKripto ParalarJPMorgan: Kripto piyasasına bireysel yatırımcılar yön veriyor----

JPMorgan: Kripto piyasasına bireysel yatırımcılar yön veriyor

JPMorgan: Kripto piyasasına bireysel yatırımcılar yön veriyor
03 Mayıs 2024 - 08:23 www.finansgundem.com

JPMorgan raporunda, kripto para piyasalarının son haftalarda önemli ölçüde kar elde ettiği ve perakende yatırımcıların satışlarda kurumsal yatırımcılardan daha büyük bir rol oynadığı belirtildi.


Wall Street devi JPMorgan (JPM), olumlu katalizörlerin eksikliği ve bireysel alım dürtüsünün ortadan kalkması nedeniyle kısa vadede kripto para piyasalarına yönelik temkinli duruşunu koruduğunu bildirdi.

Banka, perakende yatırımcıların Nisan ayında hem kripto hem de hisse senedi varlıklarını sattığını ve spot Bitcoin borsa yatırım fonlarında (ETF'ler) çıkışlar görüldüğünü belirtti. Bankanın halihazırda belirlediği üç engel - yüksek konumlandırma, altın ve tahmini bitcoin üretim maliyetine kıyasla yüksek Bitcoin fiyatları ve durgun kripto girişim sermayesi (VC) finansmanı - hala yerinde duruyor.

Raporda, kripto para piyasalarının son haftalarda önemli ölçüde kar elde ettiği ve perakende yatırımcıların satışlarda kurumsal yatırımcılardan daha büyük bir rol oynadığı belirtildi. Bitcoin nisan ayında %16 düşerek Haziran 2022'den bu yana en büyük aylık düşüşü yaşadı.

Bitcoin ETF'lerinde rekor sermaye çıkışı

 

Bitcoin'in geleceği nasıl olacak?

 

Bitcoin yarılanma sonrası istikrar arıyor

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)