BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisJP Morgan Türkiye'ye yeni GM----

JP Morgan Türkiye'ye yeni GM

JP Morgan Türkiye'ye yeni GM
01 Temmuz 2011 - 10:31 www.finansgundem.com

ABD’li yatırım bankası JP Morgan, Türkiye Genel Müdürü olarak Emre Derman’ı atadı. Akbank’tan ayrılan Derman göreve Haziran’da başladı

Akbank Yönetim Kurulu üyeliği görevini yaklaşık 1.5 yıldır yürüten Emre Derman, JP Morgan Türkiye‘nin Genel Müdürlüğü’ne atandı.
JP Morgan, Emre Derman’ın Türkiye’de üst düzey ülke temsilcisi olarak görev yapacağını açıklarken, Derman Avrupa Ortadoğu ve Afrika Yatırım Bankacılığı Başkanı Emilio Saracho‘nun ekibinde olacak.
Hukuk firması White & Case‘in İstanbul ve Londra ofislerinde 18 yıl görev yapan Derman, üst düzey yönetici ve ortaklık pozisyonlarında bulundu. Derman ayrıca, Provus Bilişim Hizmetleri’nde yönetim kurulu üyeliği yaptı.
Haziran ayında göreve başlayan Derman, “Türkiye’de uzun ve başarılı bir geçmişi bulunan JP Morgan’a katılmaktan dolayı heyecan duyuyorum. JP Morgan’ın global networkünün tecrübeleri, ürünleri ve finansal gücünü yurtiçi müşterilere aktarma imkanı bulacağım” dedi.
JP Morgan’ın Orta Doğu ve Afrika Bölgesi Başkanı Sjoerd Leenart ve Emre Derman, geçtiğimiz yıl bir uçak kazasında yaşamını yitiren ve JP Morgan’ın bölge başkanı olan Murad Megalli’nin bir dönem yürüttüğü görevleri devralacaklar.
EMRE DERMAN KİMDİR?
Robert Koleji’nde eğitimini tamamlayan Emre Derman, İstanbul Üniversitesi‘nde lisans eğitimini tamamladıktan sonra Harvard Üniversitesi’nde hukuk bölümünde yüksek lisansını tamamladı.
Birleşme ve satın alma işlemleri konusunda önemli tecrübesi bulunan Emre Derman, doğrudan yabancı yatırınmlar ve büyük halka arzların altyapısının hazırlanması konusunda önemli bir tecrübeye sahip.
Son olarak Akbank’ta yönetim kurulu üyeliği görevini yürüten Derman, denizciliğe olan tutkusuyla tanınıyor. (globalfinans)

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)