BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemJandarma Hakan Şükür'ün villasını aradı----

Jandarma Hakan Şükür'ün villasını aradı

Jandarma Hakan Şükür'ün villasını aradı
16 Ağustos 2016 - 10:52 www.finansgundem.com

Jandarma, hakkında resen yakalama kararı çıkarılan eski milletvekili ve futbolcu Hakan Şükür'ün Kocaeli'nin Kandıra ilçesindeki villasında arama yaptı

Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığınca Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında, hakkında resen yakalama kararı çıkarılan eski milletvekili ve futbolcu Hakan Şükür'ün Kocaeli'nin Kandıra ilçesindeki villasında arama yapıldı.

Alınan bilgiye göre, Şükür'ün Kerpe'de Sakarya Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince el konulan villasına gelen jandarma ekipleri arama yaptı.

Öte yandan, Kandıra'nın Babaköyü-Melensu hattında yanmış halde FETÖ’ye ait gazete, cd, kitap, LYS sınav kağıtları ile telefon fihristlerini içeren doküman bulan vatandaşlar, jandarmaya haber verdi.

Jandarma Olay Yeri İnceleme ekipleri, kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişilerce yakılan dokümanları toplayarak kayıt altına aldı.

Adliyelere FETÖ operasyonu!

 

"FETÖ'nün hesaplarını dondurun" başvurusu

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • okan okan16 Ağustos 2016 23:37

    paranız ,isminiz şöhretiniz herşeyiniz var.. ama aklınız yok.. ne güzel bir yaşam içindesiniz.. ülkenizi sevmek yüceltmek yerine, yıkmak yok etmek deliliktir.. beyin yok sizde ne diyeyim..