BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans Kulisİstinyepark’ta bir yalnız adam----

İstinyepark’ta bir yalnız adam

İstinyepark’ta bir yalnız adam
21 Haziran 2011 - 15:49 www.finansgundem.com

Türkiye’nin en büyük bankalarından birinden ayrıldıktan sonra emekliliğinin tadını çıkaran isim Pazartesi günü İstinyepark’taydı

Meslektaşları şu günlerde bankacılık otoritelerinin kıskacına girmişken, o tüm bu stresleri arkasında bırakmış durumda. Bankaların karlılıklarını korumak için hiç olmadığı kadar zorlandığı bir dönemde, İş Bankası genel müdürlüğünden Mart ayında ayrılarak emekli olan Ersin Özince‘den bahsediyoruz.
Bir söyleşisi sırasında, “Ben de tek başıma gezmek, dolaşmak, balık tutmak istiyorum” ifadesini kullanan Özince, bu günlerde bu hayalini gerçekleştirmiş gibi görünüyor. İş Bankası Grubu’ndaki görevine TSKB Yönetim Kurulu Başkanı olarak devam eden Özince, aktif mesaiyi bırakmasının verdiği rahatlıkla İstinyepark’ta Pazartesi günü tek başına gezerken görüldü.
KRAVAT OUT
Yaklaşık 24 bin personeli olan bir bankadan ayrıldıktan sonra İstinyepark’ta tek başına gezen ve mağazaların vitrinlerini büyük dikkatle inceleyen Özince’nin üzerinde, takım elbisesi vardı ancak iş dünyasındaki resmiyetin simgesi kravat artık ondan çok uzaklardaydı.
“Tek başıma gezmek istiyorum” açıklamasını iyi bildiğimiz için yanına gidip de gündemdeki sıcak konularını sorarak canını sıkmak istemediğimiz Özince, önce mağazaların vitrinlerine bir tur attı daha sonra da İstinyepark’ın pazaryerindeki dükkanları yakından inceledi.
Teknoloji mağazalarının bulunduğu katta uzun süre kalan Özince, teknolojik oyuncakları yakından incelerken, elleri cebinde rahat hareketleriyle dikkat çekti.
Bir süre telefonda konuşan Özince, daha sonra otoparka inerek gözlerden kayboldu.
Harun Sel / Finansglobal

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)