BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-Magazinİstinye Park Nusr-Et mühürlendi----

İstinye Park Nusr-Et mühürlendi

İstinye Park Nusr-Et mühürlendi
02 Ağustos 2018 - 16:23 www.finansgundem.com

Beşiktaş'taki işletmesi mühürlenen Nusret Gökçe'nin bu defa da İstinye Park'taki Nusr-Et isimli işletmesi için işlem yapıldı.

Nusret'in İstinye Park'taki restoranı geçtiğimiz günlerde sigara içildiği gerekçesiyle Sarıyer Belediyesi Zabıta Ekipleri tarafından mühürlendi. Restoran şu anda hizmet vermiyor, telefonlarını da açan yok.

24 Temmuz 2018 tarihinde Nusr-Et’in Kapalıçarşı’nın tarihi Sandal Bedesteni kapısı üzerine astığı ‘Nusret’ tabelası da tepkiler üzerine kaldırılmıştı. İstanbul İl Kültür ve Turizm Müdürü Coşkun Yılmaz, “Tarihe saygısızlığa son verildi” diyerek tabelaya tepkisini göstermişti.

Geçtiğimiz günlerde yine Nusret Gökçe’ye ait Nusr-Et Steakhouse’un  Bebek şubesi, Beşiktaş Belediyesi Zabıta ekipleri  tarafından ruhsatı olmadığı gerekçesiyle mühürlenmişti.(Sözcü)

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • VATANDAŞ03 Ağustos 2018 11:09

    BELEDİYE HERKESİN YEMEK YEDİĞİ YERLERİ DE LÜTFEN İYİ BİR KONTROL YAPSIN. NE YEDİĞİMİZ BELLİ DEĞİL. VE EKMEK FIRINLARINI DA.