BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans Kulisİstifanın perde arkası----

İstifanın perde arkası

İstifanın perde arkası
14 Temmuz 2011 - 10:54 www.finansgundem.com

İşte Ziraat ve Halk bankalarında bugün yaşanan görev değişikliklerinin perde arkası

Ziraat Bankası Genel Müdürü Can Akın Çağlar, istifa etti.  A.A muhabirinin edindiği bilgiye göre, 2003 yılından bu yana banka genel müdürlüğü görevinde bulunan Çağlar istifasını sundu. Çağlar’ın bugün banka yöneticileriyle vedalaşması, yarın da makamda devir teslimin gerçekleştirilmesi planlanıyor.  Çağlar’ın yerine Halk Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın’ın gelmesi bekleniyor.
YERİNE HÜSEYİN AYDIN GETİRİLDİ
Ziraat Bankası Yönetim Kurulu Üyeliği ve Genel Müdürlüğü görevine yarın saat 14.00 itibariyle Türkiye Halk Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın getirildi. Hüseyin Aydın’dan boşalan Türkiye Halk Bankası Genel Müdürlüğü görevine ise bankanın Hazine Yönetimi ve Uluslararası Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Süleyman Aslan atandı.
Türkiye Halk Bankası’ndan Kamuyu Aydınlatma Platformu’na yapılan açıklamaya göre Ziraat Bankası Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Can Akın Çağlar’dan boşalan Ziraat Bankası Yönetim Kurulu üyeliği ve Genel Müdürlüğü görevine 15 Temmuz 2011 günü (yarın) ve saat 14.00 itibariyle Hüseyin Aydın getirildi.
Türkiye Halk Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın aynı zamanda Bankalar Birliği Başkanlığı görevini yürütüyor.
TÜRKİYE HALK BANKASI’NA ASLAN
Hüseyin Aydın’ın yerine Türkiye Halk Bankası’nın Hazine Yönetimi ve Uluslararası Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Süleyman Aslan, aynı tarih ve saat itibariyle Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür olarak göreve başlayacak.
ÇAĞLAR NEREYE GİDİYOR?
3 gün önce Başbakan Yardımıcısı Ali Babacan ile görüşmede istifası gündeme gelen Can Akın Çağlar'ın yeni adresinin ise Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu olacağı konuşuluyor. Kurul üyeliğine atanması beklenen Çağlar'ın ismi şimdiden 2012 yılında BDDK başkanlığı için de geçiyor. 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)