BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisİŞTEN ÇIKARMALAR YAYILACAK MI?----

İŞTEN ÇIKARMALAR YAYILACAK MI?

İŞTEN  ÇIKARMALAR YAYILACAK MI?
11 Ocak 2009 - 14:40 www.finansgundem.com

Ekonomist Dergisi'nin haberine göre eleman çıkarma konusunda Akbank, Tekstilbank ve Citibank'tan sonra başka banka ve aracı kurumların adı da geçiyor.

Global krizle birlikte dünya genelinde bir işten çıkarma furyası yaşanıyor. Yabancı bankaların başlattığı bu furyaya Türk bankaları da uymaya başladı. Akbank ile başlayan bu süreç geçen hafta Citibank’ın 11 şubede 70 eleman ve Tekstilbank’ın 116 eleman çıkarmasıyla devam etti. Ancak süreç bununla kalmayacak gibi görünüyor. Son günlerde başka bankalarla ilgili söylentiler de giderek artıyor. Bize ulaşanların verdiği rakamlar oldukça ciddi. Buna göre iki ayrı bankada 100’er kişi işten çıkarılmış. Teyid edemediğim için bankaların ismini vermiyorum. Bankalardaki bu süreç aracı kurumlara da sıçramış görünüyor. Bize gelen bilgilere göre sektörün önde gelen iki aracı kurumunda 30’şar kişi işten çıkarılmış. 10 aracı kurumda da 2 ile 10 kişi arasında değişen sayıda eleman ile yollar ayrılmış. Umarım bütün bunların hepsi söylentiden ibarettir.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)