BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans Kulisİşte Ziraat'in yeni yöneticileri----

İşte Ziraat'in yeni yöneticileri

İşte Ziraat'in yeni yöneticileri
02 Kasım 2011 - 00:09 www.finansgundem.com

Ziraat Bankası'na yeni genel müdür yardımcıları atanacak. İşte bankaya yeni atanacak genel müdür yardımcıları...

FİNANSGÜNDEM'in Ziraat Bankası'nda 11 genel müdür yardımcının açığa alındığı haberi finans piyasalarına bomba gibi düştü. FİNANSGÜNDEM Ankara'daki gelişmeleri aktarmaya devam ediyor. Bugünlerde bankaya 4 tane yeni genel müdür yardımcısı atanacak. Banka koridorlarında konuşulanlara göre bazı isimler BDDK'nın onayına sunuldu. Bugün yarın yeni yöneticilere BDDK'dan onay çıkması bekleniyor. FİNANDGÜNDEM'e gelen haberlere göre Cem İnal, Ali Tokar, Cengiz Göğebakan ve Ömer Baktı, Ziraat Bankası'na yeni atanan genel müdür yardımcıları arasında adı geçen isimler... Hatta Ali Tokar'ın İnsan Kaynakları'ndan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olduğu, daha önce insan kaynaklarının bağlı olduğu Seyfettin Sağlam'ın ise satın alma işlemlerinden sorumlu genel müdür yardımcısı olarak atandığı söyleniyor. Yeni atanacak genel müdür yardımcılarından Cengiz Göğebakan Anadolubank'tan transfer edilirken, Ömer Baktır ise eskiden Halk Bankası'nda yöneticilk yapmış bir bankacı olması dikkat çekiyor. Baktır, son olarak Cengiz İnşaat'ta çalışıyordu. Bu iki yöneticinin de Pamukbank kökenli olduğunu belirtmekte fayda var. Ankara İkinci Bölge Başkanı Cem İnal ile İç Kontrol Daire Başkanı Ali Toker'in atamalarının yapıldığı öğrenildi. Diğer genel müdür yardımcısı ise Arapbank Genel Müdürü Osman Arslan olacak.
Değişim sırasının daire başkanlarına kadar uzanacağı belirtiliyor. Bilindiği gibi daha önce inşaat ve eğitim daire başkanları istifa etmişti. Gelişmeler FİNANSGÜNDEM.COM'da olacak.

ETİKETLER :
YORUMLAR (14)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • okay07 Kasım 2013 21:59

    işsiz kalınca ne yapacağım,ben bu işe güvenmiştim.

  • okay 07 Kasım 2013 21:56

    Zonguldak ziraat bankasında 18 aydır çalışıyorum.şimdi de çıkartıyorlar.

  • yunus15 Şubat 2012 21:46

    inşallah biz güvenlikçilride kadroya dahil edersinizde bizde üvey evlat olmaktan kurtuluruz bizde ziraatın personeli oluruz inşallah başarılar genel müdürümüzzzz

  • iceman11 Kasım 2011 01:58

    değişime biraz da zam açısından baksalar da , biz de artık 3 kurşla ay sonunu nasıl getirecez diye düşünmesek. zam istiyoruz zam. yoğun iş yükü var ama para yok huzur yok...

  • niltu04 Kasım 2011 14:58

    Finansgündem den yeni atanan genel müdür yardımcılarının ayrınıtılı özgeçmişlerini yayınlamasını rica ediyorum, gerçekten merak ettim, olay nedir?

  • Ömer Ergün04 Kasım 2011 13:52

    Yıllardır Ziraat bankası ve diğer bankalarla alış verişimiz olmuştur, yiğidi öldürüp hakkını vermek gerekir 2000'li yıllarda ki ziraat bankası ile şu anki ziraat bankası arasında dünyalar kadar fark var, bu da Can bey ve ekibinin katkısı ile olmuştur, buradan emeği geçen can bey ve ekibine teşekkür eder, ziraat kökenli Hüseyin beyinde inşallah bankayı daha ileri taşımasını ve başarılı olmasını dilerim.

  • ringer04 Kasım 2011 11:58

    Anlaşılan aristokrat bir grup var, her yeri onlar idare edecek, çalışmak falan boş iş, neticede ne olursa olsun kimlerin nereye gideceği önceden belli, feodal yapı var, kırılmıyor :)

  • lilbur04 Kasım 2011 11:15

    Tamam da bu yeniler kim? Birilerinin tanıdığı akrabası falan mı? Geçmişleri nedir? Bu isimleri kim bulup geitiriyor? Bi tek bu insanlar mı heryerde olmak zorunda?

  • Hasan 03 Kasım 2011 20:38

    ziraat bankası özel güvenlik görevlileri kadroya alınacakmı 1700 güvemlik heycanla bunu bekliyor.

  • zafer hiçyol03 Kasım 2011 19:45

    ya bu adamlar iş bilse çalıştıkları bankalar batmazdı zaten bu ne perhiz bune lahana..adamın diye iş bilmeyenide bankanın başına dikersen nah kar edersin..gelelim ülkerden direk tepeye gelen recebin oglunun arkadaşı seyfettin saglama..kanun var hüküm var üst düzeyde görev yapabilmek için en az yedi yıl bankada çalışma sartı var..hani nerde..kanunlar niye birinin yakını oldumu kanunda sökmüyo demi..yeterki heybetli maaşları olsun kim takar bankacılık kanununumu?hep ne oldum diyorsunuz ama birgün ne olacaksınız allah bilir..kimin eli kimin cebinde..sigorta kar paralarınıda giden genl.mudr.yardımcılarınamı verdiniz ortada yok kim verdi nerde açıklayın..trılyonlar 10 aydır nerde açıklama bekliyorur millet..habire şube açın yandaş doldurun şubelere politikanız bu işte..alınanlara bakın hep milletvekili yakını torpılli 1000 tl net maaş devam otuz senelik destek personelide aldıgı 1500 brut..işte maaş felsefesi ziraatin..bekliyelim bakalım daha çok yazarız bu satırlardan...

  • Celtics7503 Kasım 2011 09:50

    Ziraat bankasının satış süreci başlamıştır,hayırlı uğurlu olsun.

  • personel02 Kasım 2011 22:42

    İnşallah pamukbank gibi yapmazlar bizide pamukbank batıyor yöneticisi terfi ediyor güzel iş.

  • ziraat02 Kasım 2011 22:07

    Yeni görevlere gelenleri hiç tanımam ama inş. yeni bir sayfa açılır. Bankanın çok kötü durumda olduğu kafası çalışan her banka personeli biliyordu. Herhangi bir çizgisi bulunmayan, sosyal sorumluğu kalmamış, milattan önce kalan pazarlama teknikleri kullanan, yıllardır aynı mantıkla tarımsal kredi veren, 150 yıllık banka olarak dışardan elaman alan bir bankanın bu hale gelmesi normaldir. Aşağıda yer alan personelin sesinin yukarı ulaşmaması için üst kadrolarına iyi zamlar yapan, işe yeni girmis üniversite mezunu çocukların sigorta paralarını bile ödemeyerek vergi ve başına saldıkları vakıf belasıyla en düşük memur maaşından bile az maaş vererek daha nereye kadar dayanacaktı. Koltuğunu kaybetmemek için ucuz numaralar sergileyen insan ilişkilerinden anlamayan altaki personelin ezilmesine göz yuman yöneticiler ile ancak bu kadar olurdu. Sayın Aydın'ın yerinde olsam üst kadrolara yeterlilik sınavı açardım. Böylece alttan gelen personelde kendini kanıtlama ve rahat çalışma imkanı bulurdu. Hiç kimse unutmasınki bu banka kar etmek için değil bu ülkeni vatandaşlarını memnun etmek için kuruldu. Bence yeni gelen yöneticilerinde buna dayanarak bir çıta koymaları gerekir. Sektörde daha o kadar erişilmemiş nokta varki bunları değerlendirirse ZİRAAT bu ülkenin bir numarası olmaya devam eder.

  • volkan02 Kasım 2011 20:39

    luzumsuz işler. O gitti bu geldi... Kardeşim bir genel müdür olarak vizyonun nedir? Onu ortaya koy. Mevcutlarla dene, başaramazsan adam değiştir. Adam değişince ne oluyor ki?