BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİşte CHP'nin ekonomiye bakışı----

İşte CHP'nin ekonomiye bakışı

İşte CHP'nin ekonomiye bakışı
06 Ocak 2018 - 06:48 www.finansgundem.com

CHP'nin ekonomi kurmayları dün gazetecilerle bir araya geldikleri toplantıda ekonomiyle ilgili planlarını anlattı. Hürriyet yazarı Uğur Gürses, CHP'lilerin ekonomiye bakışını değerlendirdi. İşte Gürses'in o yazısı:

CHP Genel Başkan Yardımcıları Aykut Erdoğdu, Çetin Osman Budak ve Lale Karabıyık dün İstanbul’da ekonomik gelişmeler ve CHP’nin bakışını paylaştıkları toplantıda gazetecilerle bir araya geldiler.

Toplantıya CHP’nin ekonomi politikaları çalışmalarına katkı veren bir grup akademisyen de katıldı. Erdoğdu’nun göreve gelmesinden sonra beliren “yeni politika” çizgisinde, KHK ile Ankara Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden (SBF) uzaklaştırılan akademisyenlerin katkıları var.

Erdoğdu Mayıs 2017’de, son 8 yılda bu koltukta görev yapan Faik Öztrak ve Selin Sayek Böke’den sonra CHP’nin ekonomi politikalarının başına geçmişti. Politikalara da önceki seleflerinden farklılaşan bir damga vuruyor.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ASKER06 Ocak 2018 12:55

    Atatürk ün ilkelerini ,inkılaplarını bilmeyen ve anlamayan kişilerle dolu çhp.allah şifa versin sayın baykala.o kolduğa ben de otursam aynı oyu alırım.insan biraz utanır bu millet bana niye oy vermiyor diye kendine sorar.kavğa ğürültü.iftira.hepsi bunlarda.

  • Sivil analist06 Ocak 2018 10:59

    Biraz daha aklı başında yaklaşım olmuş. Benim adım Kemal ben parayı bulacağım diyorsam bulurum diye atıp tutan genel başkan varken biraz zor ama faizlerin düşmesi yaklaşımı güzel. Ama yine de CHPde faizlerin düşmesine itiraz edecek olanlar çıkabilir. Öncelik kendi tezinizi kendi partinize kabul ettirmek olmalı.

  • KILIÇ06 Ocak 2018 10:04

    KİM OY VERECEK DE İKTİDAR HAYALİ KURUYOR ZATEN DERSTE ALMIYOR HALK OY VERECEK PARTİYİ BİLİYOR.