BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-Magazinİstanbul'da kar yağışı başladı----

İstanbul'da kar yağışı başladı

İstanbul'da kar yağışı başladı
01 Mart 2018 - 01:37 www.finansgundem.com

Meteoroloji'nin uyarısını yaptığı ve akşam üzeri yüksek yerlerde görülen kar yağışı İstanbul'un merkezi yerlerinde gece yarısı başladı. Megakentliler nihayet kar hasretini giderdi

Bu kış kara hasret kalan İstanbulluların özlemini kısa süreli de olsa giderecek kar yağışı gece yarısı başladı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün açıkladığı kar yağışı dün akşam Sarıyer, Beykoz gibi yüksek kesimlerde görüldü. Gece yarısından sonra ise kentin merkezi yerlerinde de kar yağışı kendini gösterdi.

TAKSİM BEYAZA BÜRÜNDÜ

İstanbul’da gece saatlerinde başlayan kar yağışı Taksim Meydanı’nda etkisini artırdı. Zaman zaman etkili olan kar yağışı nedeniyle bazı vatandaşlar zor anlar yaşadı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)’ait kar küreme araçları Taksim Meydanı’nda kar yağışı nedeniyle hazır bekletilirken, kar yağışının gece saatlerinde etkisin artırması bekleniyor.

KAR YAĞIŞINI BEKLEYENLER ÇAMLICA TEPESİ'NE KOŞTU

Kar yağışının başlamasıyla birlikte, Çamlıca Tepesi'de ziyaretçilerin akınına uğradı. Beyaz bürünen Çamlıca Tepesi'ne gelen sevgililer kar yağışının tadını doyasıya çıkardı.

İstanbul'dan kar manzaraları

THY'den yolculara uyarı!

ANKARA'DA DA KAR YAĞIŞI

Başkent Ankara’da gün boyu etkili olan yağmur, gece saatlerinde yerini kar yağışına bıraktı. Şehrin yüksek kesimlerinde kar yağışı daha etkili olurken Dikmen, Keçiören, İncek gibi yüksek rakımlı semtlerde yollar beyaz örtüyle kaplandı. Yağış nedeniyle görüş mesafesi yer yer 50 metrenin altına düştü. Karla kaplanan yollar, araçlarında kış lastiği olmayan sürücülerin zor anlar yaşamasına neden oldu.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)