BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-Magazinİstanbul'da kar tatili var mı?----

İstanbul'da kar tatili var mı?

İstanbul'da kar tatili var mı?
10 Şubat 2015 - 07:30 www.finansgundem.com

İstanbul'da okullar tatil mi? İstanbul Valisi Vasip Şahin, okulların tatil edilip edilmeyeceği sorusuna yanıt verdi

İstanbul'da okullar tatil mi? Kar tatili olacak mı? İstanbul Valisi Vasip Şahin, twitter hesabından yaptığı açıklamada yoğun kar yağışı beklenmediğinden eğitime devam edileceğini açıkladı.

İstanbul'da gece başlayan kar yağışıyla birlikte velileri merakla beklediği sorunun yanıtı belli oldu. Sabah saat 07.00 sıralarında Vali Şahin, twitter hesabından şu mesajı paylaştı:

İSTANBUL'DA KAR YAĞIŞI

İstanbul’da akşam saatlerinde sulu şekilde yağan kar yağışı gece saatlerinde etkisini iyice arttırdı. Kar yağışı İstanbul’un yüksek kesimlerinde yoğun şekilde yağarken alçak kesimlerde daha az yağdığı göründü. Kısa sürede yollar, yeşil alanlar, binaların çatıları ve park halindeki araçların üzeri beyaza büründü; kartpostallık görüntüler oluştu.

Özellikle Hadımköy, Büyükçekmece, Beylikdüzü gibi yüksek ilçelerde kar yağışı etkili oldu. Kar yağışı İstanbul genelinde etkisini sürdürürken; İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı tuzlama ve kar küreme araçları da, daha önceden belirlenen ana arterlerde hazır bekletiliyor.

Kar yağışı İstanbul genelinde etkisini sürdürürken; İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı tuzlama ve kar küreme araçları da, daha önceden belirlenen ana arterlerde hazır bekletiliyor.

Yüksek kesimlerde etkili olan yağış devam ediyor. Bazı bölgelerde termometrelerin 0 ile 1 dereceyi gösterdiği görüldü.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)