BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans Kulisİstanbul’da büyük gün… Devler bir arada ----

İstanbul’da büyük gün… Devler bir arada

İstanbul’da büyük gün… Devler bir arada
24 Eylül 2012 - 09:15 www.finansgundem.com

Ekonominin ve finans dünyasının ünlü isimleri İstanbul’da toplanan Finans Zirvesi’nde buluşuyor

3. İstanbul Finans Zirvesi (IFS) Ceylan Inter- Continental Hotel'de başladı.Kalkınma Bankası Başkanı Ahmad Mohamed Ali Al Madani'nin de aralarında olduğu; dünyanın önde gelen finans uzmanları, borsa, aracı kurum ve banka yöneticilerinin katıldığı zirvede küresel finans krizi, para politikası ve finansal istikrar, likidite alternatifleri, sermaye piyasaları, İstanbul Finans merkezi gibi konular ele alınacak.
İki gün sürecek ve açılışı Başbakan Yardımcısı Ali Babacan’ın yaptığı "İstanbul Finans Zirvesi” Türk ve yabancı finans ve iş dünyasının önemli isimlerini İstanbul’da ağırlıyor. Avrupa Parlamentosu İlerici Sosyalistler ve Demokratlar Grubu Başkanı Johannes Swobada, ABD IFC Başkan Yardımcısı Dimitris Tsidsigaros, NASDAQ OMX Grubu Başkan Yardımcısı Sandy Meyer Frucher, Reason Foundation Ekonomik Araştırmalar Direktörü M. Antony Randuzzo, Lübnan Merkez Bankası Başkan Yardımcısı Muhammed Baasiri, Abu Dabi Menkul Kıymetler Borsası Başkanı Rasheed Al-Baloushi, HSBC Bankası CEO’su Brian Robertson da katılımcalar arasında bulunuyor.
Zirveye ayrıca Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi, Merkez Bankası Başkanı Dr. Erdem Başçı, SPK Başkanı Prof. Vedat Giray, Halkbankası Genel Müdürü Süleyman Aslan, Vakıfbank Genel Müdürü Süleyman Kalkan, Şekerbank Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Basri Göktan, İMKB Başkanı Dr. İbrahim Turhan da katılıyor
Krizle ilgili yabancı katılımcılara Türkiye deneyimi anlatılacak. Zirvede enerji ve çevre konularının da ele alınması bekleniyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)