BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans Kulisİstanbul'a taşınan bankacıya kira desteğ----

İstanbul'a taşınan bankacıya kira desteğ

İstanbul'a taşınan bankacıya kira desteğ
09 Nisan 2011 - 03:29 www.finansgundem.com

Finans merkezi projesi kapsamında İstanbul'a taşınacak kamu bankaları kesenin ağzını açtı

Finans merkezi projesi kapsamında İstanbul'a taşınacak kamu bankaları kesenin ağzını açtı. Nisanda ilk göçü başlatan Vakıfbank, taşınacak personeline iki yıllık süre boyunca aylık bin 200 liralık kira yardımında bulunacak.30 Nisan'a kadar 300'ün üzerinde personelini taşımayı planlayan banka, okul ve diğer işleri sebebiyle gelemeyecek olanları ise haziranda İstanbul'a getirmenin hesaplarını yapıyor. İstanbul Levent'te kiraladığı binaya taşınma konusunda bilgi veren Vakıfbank kaynakları, "İki yıl boyunca her bir çalışanımıza normal maaşlarına ek olarak ilave aylık bin 200 liralık kira yardımı yapacağız. Dolayısıyla taşınmanın önünde maddi açıdan herhangi bir engel de kalmamış olacak." dedi.
Bankanın ilk etapta Ankara genel müdürlükte çalışan 337 personelinin mayıs ayı başından itibaren İstanbul'da kiralanan yeni binada işbaşı yapması planlanıyor. İstanbul Finans Merkezi Projesi kapsamında Ataşehir'de yer alan Ziraat Bankası ve Halkbank yönetimlerinin de şimdiden taşınmak için çalışma başlattıkları öğrenildi. Vakıfbank'ın taşınma şartlarını inceleyen diğer iki kamu bankasının, çalışanlarına kira yardımının yanı sıra maaşlarında bir miktar iyileştirme yapmalarını masaya yatırdıkları belirtiliyor. Finans merkezi için üç kamu bankasının cebinden çıkacak toplam rakamın 500 milyon lirayı aşacağı belirtiliyor. 
Ercan Baysal/ZAMAN

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • PROMOSYON09 Nisan 2011 11:40

    DEVLET KESESİNDEN BOL BOL YARDIM HAAAAAAAA.iSTANBUL DA ÇALIŞAN DİĞER MEMURLAR KERİZMİDE KENDİ PERSONELİNİZE KIYAK GEÇİYOSUNUZ ÖZEL YETKİLERLE.kİRA YARDIMI ,MAAŞ ARTIRIMI.bEYLER ASKERİ ÜCRET ORTADA SİZLERİN MİLLET PARASIYLA YAPTIĞINIZ ORTADA KINIYORUM SİZLERİ.