BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİsrail'den füze açıklaması----

İsrail'den füze açıklaması

İsrail'den füze açıklaması
03 Eylül 2013 - 13:29 www.finansgundem.com

Rusya'nın açıklamasına İsrail'den açıklama geldi

RIA Novosti ajansının haberine göre, Rusya Savunma Bakanlığı, radarlarca tespit edilen "nesne"lerin Akdeniz'in orta bölgelerinden TSİ 09.16'da fırlatıldığını ve Rusya'nın güneyindeki Armavir kentindeki erken uyarı sistemince tespit edildiğini açıkladı.
Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu'nun, Batılı devletlerin Suriye'ye olası bir müdahale hazırlığında olduğu sırada yaşanan gelişme konusunda Devlet Başkanı Putin'i de bilgilendirdiği belirtildi.
"İSRAİL FÜZE TEST ETTİ"
İsrail medyasında çıkan haberlerde, İsrail Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Rusya'nın tespit ettiği "nesne"lerin İsrail'in Akdeniz'de test ettiği füzeler olduğu bildirildi.
Reuters'ın haberine göre, İsrail söz konusu denemeyi ABD ile ortak yaptığını açıkladı.
İsrail Ordu Sözcüsü tarafından daha önce yapılan açıklamada, İsrail'in Doğu Akdeniz'de füze atıldığına dair bilgisi olmadığı ifade edilmişti.
DENİZ DÜŞTÜ
Şam'daki kaynakların RIA'ya verdiği bilgiye göre balistik sonradan füze olduğu anlaşılan "nesne"ler denize düştü.
Dünyayı heyecanlandıran haberin ardından Rusya'nın Şam Büyükelçiliği'nden yapılan açıklamada, kentte herhangi bir füze saldırısı ya da patlama belirtisi olmadığı bildirilmişti.
Hizbullah'a yakınlığıyla bilinen Lübnan televizyonu El Manar'a konuşan bir Suriyeli güvenlik kaynağı da Suriye radarlarının, ülke topraklarına düşen herhangi bir füze tespit etmediğini söylemişti.
ABD: BİZ GÖNDERMEDIK
Doğu Akdeniz'deki balistik "nesne" haberi, Rusya Savunma Bakanlığı'ndan bir yetkilinin, Akdeniz'de Suriye yakınlarına savaş gemilerini gönderen ABD'yi eleştirmesinin ardından geldi.
CBS News'a konuşan ABD'li bir yetkili Amerikan uçak ya da gemilerinden Akdeniz'de füze atılmadığını söylemişti.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)