BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİsrail tankları Refah'ın kalbine ilerledi!----

İsrail tankları Refah'ın kalbine ilerledi!

İsrail tankları Refah'ın kalbine ilerledi!
28 Mayıs 2024 - 16:48 www.finansgundem.com

İsrail tankları Gazze Şeridi'nin güneyinde bulunan Refah şehir merkezine kadar ilerledi. Refah'ın simge yapılarından El Avde Camisi yakınlarında görülen tankların, bölgedeki gerginliği daha da artırdığı bildirildi.


Reuters haber ajansının görgü tanıklarına dayandırdığı haberine göre İsrail tankları, Gazze Şeridi'nin güneyinde bulunan Refah'ın merkezine ulaştı.

Görgü tanıkları tankların Refah'ın simge yapılarından biri olan El Avde camisi yakınlarında görüldüğünü söyledi. İsrail ordusu, Refah operasyonuyla ilgili daha sonra bir açıklama yapacağını söyleyerek, görgü tanıklarının anlattıklarıyla ilgili bir yorum yapmadı.

İSRAİL YİNE ÇADIR KAMPI VURDU

Filistinli sağlık çalışanları, İsrail'in Refah'ın batısındaki Mawasi bölgesinde bulunan çadır kampa düzenlediği saldırıda 12'si kadın, 21 Filistinlinin hayatını kaybettiğini açıkladı.

İsrail, dünyadan gelen tepkilere rağmen Refah'a sığınan Filistinlilere yönelik saldırıları üç haftadır aralıksız devam ettirmiş, dün gece boyunca da sürdürmüştü.

İsrail ordusu Refah kentinin batısındaki Tel es-Sultan Mahallesi'ni topçu atışlarıyla yoğun bir şekilde bombalamış ve dronelarla da ateş açmıştı. (Habertürk)

İsrail ve Mısır askerleri arasında çatışma

 

İsrail'in Refah saldırısında can kaybı 45'e yükseldi

 

Macron'dan İsrail'e ateşkes çağrısı

 

İsrail Refah'ta çadır kenti bombaladı: 40 kişi hayatını kaybetti

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)