BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİsrail Savunma Bakanı Gallant'tan İran'a saldırı açıklaması----

İsrail Savunma Bakanı Gallant'tan İran'a saldırı açıklaması

İsrail Savunma Bakanı Gallant'tan İran'a saldırı açıklaması
23 Ekim 2024 - 15:37 www.finansgundem.com

İsrail Savunma Bakanı Gallant, askeri üsse gerçekleştirdiği ziyaret sırasında ülkesinin İran'a olası saldırısı hakkında açıklamalarda bulundu.

İsrail Savunma Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, İsrail'in güneyindeki Hatzerim Hava Üssünü ziyaret etti.

Burada askerlerle bir araya gelen Gallant, onlara hitaben, "İran'a saldırdıktan sonra herkes sizin hazırlık ve eğitim sürecinde neler yaptığınızı anlayacak." ifadesine yer verdi.

1 EKİM'DE İSRAİL'E FÜZE SALDIRISINDA BULUNMUŞTU

İran, 1 Ekim'de İsrail'e füze saldırısında bulunmuştu. Tel Aviv yönetimi, İran'ın bu saldırısına karşılık verileceğini bildirmişti.

İsrail'in Kanal 13 televizyonunda yer alan haberde, ABD'nin Tel Aviv'den İran'a yapacağı saldırıyı "yumuşatmasını" istediği iddia edilmişti.

Bu iddiaya ilişkin İsrail yönetiminden ise bir açıklama yapılmadı. Öte yandan ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, bugün Tel Aviv'de yaptığı açıklamada, İsrail'in İran'a yanıtının "gerginliği artırmaması" uyarısında bulunmuştu.

Hizbullah Tel Aviv'e füze fırlattıHizbullah Tel Aviv'e füze fırlattı

 

İsrail basını duyurdu: Tel Aviv yönetimi İran'a büyük bir saldırıya hazırlanıyorİsrail basını duyurdu: Tel Aviv yönetimi İran'a büyük bir saldırıya hazırlanıyor

 

Tel Aviv'den Macron'a diplomatik  hamle hazırlığıTel Aviv'den Macron'a diplomatik hamle hazırlığı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)