BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİsrail, Naama Issachar'a karşılık Rusya'ya toprak verdi ----

İsrail, Naama Issachar'a karşılık Rusya'ya toprak verdi

İsrail, Naama Issachar'a karşılık Rusya'ya toprak verdi
23 Ocak 2020 - 14:10 www.finansgundem.com

Tel Aviv yönetimi Moskova'da 7,5 yıl hapis cezasına çarptırılan Issachar için Doğu Kudüs'teki Aleksandr Meydanı'nı Rusya'ya devrediyor

Dünyanın gözü kulağı bugün İsrail'de. Yaklaşık 40 ülkenin lideri ve üst düzey yetkilileri 5. Dünya Holokost Forumu için Tel Aviv'e gelirken, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence de bu sabah İsrail'e indi.

Rusya Devlet Başkanı Putin, forumdan önce İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile görüştü.

İsrail basını ise, Rusya'da hapiste tutulan bir İsrail vatandaşının bırakılmasına karşılık Doğu Kudüs'teki Aleksandr Meydanı'nın Moskova'ya verildiğini duyurdu.

Putin, bugün Netanyahu randevusunun ardından Rusya'da dokuz aydır hapiste olan Naama Issachar'ın annesi Yaffe Issachar'la bir araya geldi, "Her şey yoluna girecek" dedi.

İsrail'de Maariv gazetesinin haberine göre, Nisan 2019'da Moskova'daki havalimanında gözaltına alınan Naama Issachar'ın valizinde uyuşturucu bulunmuştu.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)