BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİsrail askerleri Batı Şeria'da 28 Filistinliyi gözaltına aldı----

İsrail askerleri Batı Şeria'da 28 Filistinliyi gözaltına aldı

İsrail askerleri  Batı Şeria'da 28 Filistinliyi gözaltına aldı
22 Ekim 2024 - 12:57 www.finansgundem.com

İsrail askeri, işgal edilen Batı Şeria'nın farklı bölümlerine gerçekleştirdiği operasyonlarda bir çocuk da dahil olmak üzere en az 28 Filistinliyi yakaladı.

Filistin Esirler Cemiyeti tarafından yapılan resmi açıklamada, İsrail askerlerinin Batı Şeria'daki Filistinlilerin konutlarına yönelik baskınlarını devam ettirdiği ifade edildi.

İsrail askerlerinin Batı Şeria'nın çeşitli noktalarında gerçekleştirdiği operasyonda, eski tutuklular ve bir çocuk da dahil olmak üzere en az 28 Filistinli göz altına alındığı bildirildi.

Bu Filistinlilerden 15'inin El-Halil'in kuzeyindeki El-Arub Mülteci Kampı'nda alıkonulduğu belirtildi.

Raidler sırasında Filistinlilerin evlerinin zarar gördüğü ve gözaltına alınanların yanı sıra ailelerinin de tehdit edildiği ifade edildi.

11 BİN 400'Ü GEÇTİ

İşgal altındaki Batı Şeria ve Doğu Kudüs'te, 7 Ekim 2023 tarihi itibarıyla gözaltına alınan Filistinlilerin sayısının 11 bin 400'ü geçtiği kaydedilmiştir.

İsrail'in Gazze Şeridi'ne başlattığı saldırının 7 Ekim 2023'ten bu yana, işgal altındaki Batı Şeria ve Doğu Kudüs'te Filistinlilere yönelik gözaltı, baskın ve saldırılarda belirgin bir artış yaşandığı gözlemlenmiştir.

Filistin Sağlık Bakanlığı'nın son verilerine göre, 7 Ekim 2023 tarihinden itibaren Batı Şeria ve Doğu Kudüs'te, İsrail askerleriyle Filistin topraklarını işgal eden İsraillilerin gerçekleştirdiği saldırılarda, 165'i çocuk olmak üzere toplam 759 kişi hayatını kaybetmiştir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)