BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSpor'IŞİD, Euro 2016'da sinir gazı saldırısı düzenleyebilir'----

'IŞİD, Euro 2016'da sinir gazı saldırısı düzenleyebilir'

'IŞİD, Euro 2016'da sinir gazı saldırısı düzenleyebilir'
17 Nisan 2016 - 15:58 www.finansgundem.com

Terör örgütü IŞİD'in Fransa'da düzenlenecek Euro 2016 futbol şampiyonasında saldırı düzenleyebileceği iddiası İngiliz medyasında yer aldı.

İngiltere'de yayımlanan Sunday Times gazetesi, İngiliz yetkililerinin Irak Şamİslam Devleti'nin (IŞİD) 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Rusya'yla ileİngiltere arasında oynanacak karşılaşmada sinir gazı saldırısında bulunabileceği endişesini taşıdığını yazdı.
Karşılaşma 11 Haziran'da Marsilya'da oynanacak.

'Üçlü zafer'

İngiltere ve Rusya'nın Suriye'deki IŞİD hedeflerini bombaladığına, Euro 2016'ya ev sahipliği yapan Fransa'nın da IŞİD karşıtı koalisyonun üyesi olduğuna dikkat çeken gazetesi, Marsilya'da düzenlenecek bir saldırının örgüt için "üçlü zafer" anlamına geleceğini belirtti.

Gazeteye göre Fransa polisi, Kasım'da Paris, geçen ay da Brüksel'de saldırılar düzenleyen IŞİD'in "süper hücresinin" yeni hedef olarak Eurıo 2016'yı seçmii olabileceğinden endişe ediyor.

Bu nedenle, IŞİD'in taraftarları hedef alacak bir sinir gazı ya da intihar saldırısına karşı önlem alınacağı belirtiliyor.

Sunday Times, İngiliz terörle mücadele ekiplerinin Euro 2016'nın organizatörleriyle görüşmeler yaptığını aktardı. (BBC Türkçe)

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)