Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...
Hisse | Fiyat | Değişim(%) | Piyasa Değeri |
---|
E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.
Türkiye İş Bankası, kredi kartı ve Bankamatik Kart ile ödeme gibi klasik yöntemlerin yanında, ihtiyaç kredisi, havale, mobil ödeme gibi farklı ve yenilikçi ödeme yöntemi altyapılarını uygulama programlama arayüzleri olan API’lerüzerinden e-ticaret işyerlerine açarak, üye işyerlerinin online satışlarda müşterilerine birçok ödeme alternatifi sunuyor. Hepsiburada, n11, Genpa, gib.gov.tr gibi e-ticaret platformlarında İş Bankası’nın API’leri kullanılarak kullanıcılara ödeme anında siteden ayrılmadan Anında Alışveriş Kredisi, Maximum Mobil ile Öde veya havale ile işlemlerini hızlı, kolay ve kesintisiz olarak bitirme imkanı sunuluyor.
İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Yalçın Sezen, dijitalleşme faaliyetleri kapsamında geliştirdikleri çözümün, üye işyerlerine ve kullanıcılara getirdiği kolaylıkla e-ticaretin gelişmesine büyük katkı sağlayacağını belirtti. Sezen, “Önümüzdeki yıllarda ’Geleneksel Bankacılık‘, şube ve dijital kanalların dışına çıkarak ’Her Yerde Bankacılığa‘ doğru bir dönüşüm yaşayacak. Artık kullanıcıların bankacılık ihtiyaçlarını, günlük hayatta kullandıkları uygulama üzerinden ayrılmadan gidermek isteyecekleri bir gelecek bizi bekliyor. Kullanıcıların bekledikleri bu kusursuz deneyim API’ler sayesinde mümkün hale gelecek. Bu doğrultuda,teknolojik altyapımızı bölerek mikro hizmetler şeklinde parçalara ayırıyor ve API’ler üzerinden kaynaklarımızı iş birliklerine açıyoruz. Böylece platform ekonomisi yaratarak farklı kanallardan müşterilerimiz ile etkileşime giriyor, daha yenilikçi ürünler ve iyileştirilmiş deneyimlerin yaratılmasını sağlıyoruz” dedi.
Sezen, sözlerini şöyle sürdürdü: “Banka olarak havale, anında kredi kullanımı ve Maximum Mobil ile ödeme seçeneklerini konsolide ettik. Yaptığımız geliştirmeler sayesinde kredi kartı ve Bankamatik Kart ile ödeme kabul eden üye işyerlerimiz, bu seçeneklerin yanında tek bir API ya da ekran üzerinden yenilikçi ödeme yöntemlerine de ulaşarak, müşterileri için uygun olan ödeme çözümünü alışveriş deneyimi sırasında karşılarına getiriyor ve farklı ödeme seçenekleri ile satışlarını artırma olanağına kavuşuyor. Şu anda Hepsiburada, n11, gib.gov.tr, Genpa gibi e-ticaret platformlarında İş Bankası’nın API’leriyle kullanıcılara, ödeme anında siteden ayrılmadan Anında Alışveriş Kredisi, havale veya Maximum Mobil ile Öde yöntemi ile işlemlerini hızlı, kolay ve kesintisiz olarak bitirme imkanı sunuluyor. Müşterilerimiz e-ticaret platformlarında yaptıkları alışverişlerin ödemesini uygulama/site üzerinden ayrılmadan Anında Alışveriş Kredisi kullanarak ya da hesabından doğrudan havale yaparak hatta kart bilgisi girmeden Maximum Mobil ile Öde butonu ile gerçekleştirebiliyor.”
Finansingundemi.com’da yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Burada yer alan bilgiler, güvenilir olduğuna inanılan halka açık kaynaklardan elde edilmiş olup bu kaynaklardaki bilgilerin hata ve eksikliğinden ve ticari amaçlı işlemlerde kullanılmasından doğabilecek zararlardan www.finansingundemi.com ve yöneticileri hiçbir şekilde sorumluluk kabul etmemektedir. Burada yer alan görüş ve düşüncelerin www.finansingundemi.com ve yönetimi için hiçbir bağlayıcılığı yoktur. BİST isim ve logosu “koruma marka belgesi” altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BİST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BİST’e ait olup, tekrar yayınlanamaz.