BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkİş Bankası'ndan 'Anında Alışveriş Kredisi'----

İş Bankası'ndan 'Anında Alışveriş Kredisi'

İş Bankası'ndan 'Anında Alışveriş Kredisi'
07 Mayıs 2018 - 17:47 www.finansgundem.com

İş Bankası'nın, müşteriler için geliştirdiği alışveriş yaparken de kredi çekme olanağı tanıyan 'Anında Alışveriş Kredisi' ağı genişliyor

İş Bankası, müşterilerinin alışveriş yaparken kredi kullanmasına imkân sağlayan Anında Alışveriş Kredisi’ni, hepsiburada.com ve genpa.com.tr’den sonra şimdi de www.epttavm.com üzerinden yapılacak internet alışverişlerinde sunuyor.

İş Bankası’nın, arka planında Uygulama Programlama Arayüzü (Application Programming Interface-API) teknolojisi ile sunduğu Anında Alışveriş Kredisi ile müşteriler epttavm.com platformundan farklı bir siteye yönlendirilmeksizin, aynı platform içerisinde hem alışverişlerini tamamlıyor hem de kolayca ödeme yapma imkânı buluyor. Türkiye’de bir ilk olan bu hizmet ile müşteriler, alışveriş yaparken kredi faizine ek bir ücret ödemeden 7 gün 24 saat anında kredi kullanabiliyor.
Alışverişlerini internet üzerinden yapmayı tercih eden İş Bankası müşterilerine kolaylık, konfor ve 48 aya varan vade imkânı sağlayan Anında Alışveriş Kredisi’ne ilişkin detaylı bilgiye, isbank.com.tr’den, 0850 724 0 724 numaralı Telefon Şubesinden, İş Bankası şubelerinden ulaşılabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)