Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...
Hisse | Fiyat | Değişim(%) | Piyasa Değeri |
---|
E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.
2016 yılından bu yana 13 farklı alternatif ödeme yöntemiyle Sanal POS üzerinden yurtdışından tahsilat yapılabilmesine olanak sağlayan İş Bankası; Brezilya’dan ELO ve Boleto, Finlandiya’dan Verkkopanki (Finnish Online Banking), Çinli dijital cüzdan WeChat Pay ve Avrupa Birliği nezdinde yaygın olarak kullanılan SEPA Direct Debit yöntemlerini de üye işyerlerinin kullanımına sundu.
İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Yalçın Sezen; konuya ilişkin yaptığı açıklamada, %29’luk pazar payı ile lider oldukları elektronik ticaret alanında, üye işyerlerinin tek bir sanal POS entegrasyonu ile yurtdışından en fazla sayıda ödeme yöntemiyle tahsilat yapabilmesini sağladıklarını ifade etti. Her geçen gün artan sınır dışı elektronik ticaretin, ülkemizin mal ve hizmet ihracatının büyümesi açısından önemli bir fırsat olduğunu belirten Sezen, Türk işletmelerinin yurtdışı pazarlara daha kolay erişimi için ödeme sistemlerine yatırım yapmaya devam ettiklerini vurgulayarak şöyle dedi: “Brezilyalı ve Finlandiyalı kullanıcıların online ödemelerde yoğun olarak kullandığı ELO, Boleto, Verkkopanki ödeme yöntemlerine ek olarak Çin’in dünyaca ünlü dijital cüzdan uygulaması WeChat Pay ve Avrupa Birliği ülkelerinde yaygın kullanıma sahip SEPA Direct Debit yöntemlerini de sanal POS üye işyerlerimizin kullanımına sunmaktan büyük gurur duyuyoruz. Bugün, işletmelerimiz İş Bankası sanal POS’u üzerinden uluslararası kartlı sistemler olan Visa, Mastercard, American Express, UnionPay ve JCB dışında 18 farklı alternatif ödeme yöntemiyle de tahsilat yapabiliyorlar. Sektörün ve müşterilerimizin taleplerini göz önünde bulundurarak, önümüzdeki dönemde farklı ödeme sistemlerini kullanıma sunmaya devam edeceğiz.”
Finansingundemi.com’da yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Burada yer alan bilgiler, güvenilir olduğuna inanılan halka açık kaynaklardan elde edilmiş olup bu kaynaklardaki bilgilerin hata ve eksikliğinden ve ticari amaçlı işlemlerde kullanılmasından doğabilecek zararlardan www.finansingundemi.com ve yöneticileri hiçbir şekilde sorumluluk kabul etmemektedir. Burada yer alan görüş ve düşüncelerin www.finansingundemi.com ve yönetimi için hiçbir bağlayıcılığı yoktur. BİST isim ve logosu “koruma marka belgesi” altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BİST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BİST’e ait olup, tekrar yayınlanamaz.