<
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-Magazinİranlı Sanatçı Farhangniya sevenleri ile buluşuyor----

İranlı Sanatçı Farhangniya sevenleri ile buluşuyor

İranlı Sanatçı Farhangniya sevenleri ile buluşuyor
15 Ekim 2015 - 15:45 www.finansgundem.com

İranlı Sanatçı Ramin Farhangniya, 31 Ekim'de Zorlu Performans Sanatları Merkezi Drama Sahnesi'nde

İran'ın güçlü sesleri arasında gösterilen ve sesindeki duygu ile dinleyenleri büyüleyen İranlı Sanatçı Ramin Farhangniya, 31 Ekim'de Zorlu Performans Sanatları Merkezi Drama Sahnesi'nde sanatseverlerle buluşuyor. Bu çok özel gecede sanatçıya, dünyaca ünlü Azeri asıllı besteci ve piyanist İlyas Mirzayev eşlik edecek.

Uzun zaman unutulmayacak konserin konuk sanatçıları; yeni nesil Karadeniz müziğinin sevilen ve güçlü yorumcularından Selçuk Balcı, Elveda Rumeli, Hanımın Çiftliği gibi bir çok diziye sesiyle hayat veren Halk Müziğinin usta yorumcusu Yasemin Göksu,  Doktora çalışmasını kültürel etkileşim ve göç konusunda yapan Etnomüzikolog, halk müziği yorumcusu ve kemane icracısı Mehtap Demir, Birçok festivalde dünyaca ünlü pek çok sanatçıyla sahneyi paylaşan klarnet ustası Hüseyin Delen ve birçok ulusal ve uluslararası ödüller alan, şiirleri İngilizce’den Çince’ye 26 dile çevrilen, 2009 yılında, Akdeniz’den geçerken boğulan mülteciler için yazılan Kader Denizi adlı şiir kitabının da yazarı BejanMatur bu geceye renk katacaklar.

Orkestrada yer alan diğer isimler ise; Feride Berin Öget (Çello), Vugar Gurbanov (Keman), Bahram Deyjour (İran Neyi), Payam Ghasemi (Bas Gitar), Tuğçe Hatipoğlu( Gitar ) ve Baran Yıldız (Perküsyon).

Tarih: 31 Ekim 2015 Saat 21:00
Yer: Zorlu Performans Sanatları Merkezi
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)