BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİran'dan tehdit gibi açıklama...----

İran'dan tehdit gibi açıklama...

İran'dan tehdit gibi açıklama...
08 Haziran 2018 - 11:41 www.finansgundem.com

İran Meclis Başkanı Ali Laricani, İran'ın düşmanları tarafından çevrelenmiş hissetmesi durumunda Ortadoğu'nun güvenliğinin tehlikeye gireceğini söyledi.

İran Meclis Başkanı Ali Laricani, İran'ın kendini, düşmanları olarak nitelediği ABD, İsrail ve Suudi Arabistan tarafından çevrelenmiş hissetmesi durumunda Ortadoğu'nun güvenliğinin tehlikeye gireceğini söyledi.

Laricani, "İsrail ve Suudi Arabistan bölgedeki kaosun kaynağı. Suudi Arabistan, İsrail ve Amerika üçgeni bölgeyi kaotik bir sahneye dönüştürmek istiyor. Tahran'ı köşeye sıkıştırırlarsa bölgenin güvenliği tehlikeye girecek" dedi.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • islam yolu08 Haziran 2018 20:53

    Allah'ın nurunu söndüremeyecekler insan ne kadarda nankör Allah'ın vadi yerini bulacaktır ben insanları ve cinleri pek azı hariç hepsini cehenneme dolduracağım. azim olan ALLAH DOĞRU SÖYLEDİ

  • fafa08 Haziran 2018 12:08

    Suudi Arabistan Kralı'nın tahtının varlığı,İsrail ve Amerika'nın gücüne bağlı.

  • bu dünyadan biri08 Haziran 2018 12:03

    Bu sözlerin neresi yanlış? Abd, İsrail ve Suudiler bu coğrafyadaki en büyük sorundur. Akp veya yeni gelen hükümet bunlarla arsına duvar örmelidir.