BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaTeknolojiiPhone 5'nin Türkiye satış tarihi açıklandı----

iPhone 5'nin Türkiye satış tarihi açıklandı

iPhone 5'nin Türkiye satış tarihi açıklandı
04 Aralık 2012 - 15:38 www.finansgundem.com

Merakla beklenen iPhone 5, sonunda resmi olarak Türkiye'de satışa sunuluyor. İşte Resmi satış tarihi...

12 Eylül'de tanıtılan ve llk etapta 21 Eylül'de resmi olarak 9 ülkede satışa sunulan iPhone 5, 28 Eylül itibariyle 22 ülkede daha satışa sunulmuştu.
Aralık ayı itibariyle iPhone 5'in 100 ülkede satışta olacağı Apple tarafından açıklanmıştı. Apple, bugün yaptığı resmi açıklama ile Türkiye'nin de aralarında bulunduğu 50 ülkede daha iPhone 5 satışına başlıyor.
7 Aralık'ta Apple'ın en büyük rakibi Samsung'un anavatanı Güney Kore'de iPhone 5 satışı başlayacak. Güney Kore'de iPhone 5'e ne kadar ilgi gösterileceği merak konusu.
14 Aralık'ta Türkiye ile birlikte; Arnavutluk,Ermenistan, Bahama, Bahreyn, Bolivya, Brezilya, Şili, Çin, Kosta Rika,Kıbrıs, Ekvator, Endonezya, İsrail, Jamaika, Ürdün, Kuveyt,Makedonya, Malezya, Moldova, Karadağ, Panama, Paraguay,Filipinler, Katar, Rusya, Suudi Arabistan, Güney Afrika, Tayvan,Birleşik Arap Emirlikleri ve Venezuella'da satışa başlanacak.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)