BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisİNTER SİGORTA, EUROİNS OLARAK DÖNÜYOR----

İNTER SİGORTA, EUROİNS OLARAK DÖNÜYOR

İNTER SİGORTA, EUROİNS OLARAK DÖNÜYOR
25 Haziran 2009 - 00:35 www.finansgundem.com

Ekonomist Dergisi'nin haberine göre Bulgarlar tarafından satın alınan İnter Sigorta yakında yeni bir oyuncu olarak sektöre geri dönüyor.

İnter Sigorta, Euroins olarak dönüyor 2008 yılı sonlarında Bulgaristan’ın önde gelen gruplarından Euro Holding’e satılan Inter Sigorta pazara girmeye hazırlanıyor. Genel Müdürlüğüne Kadir Şimşek’in getirilmesinin ardından çıkan global kriz döneminde sessiz bir döneme giren şirket, son günlerde yeniden hareketlendi. Geçtiğimiz günlerde Altunizade’de yer tutan şirketin üst düzey yönetim kadrosu da şekillenmeye başladı. Yeni binaya yerleştiklerini söyleyen yeni genel müdür Kadir Şimşek, çekirdek kadroyu da oluşturmaya başladıklarını söyledi. Bu kapsamda Axa Oyak kökenli Nazım Şener’i Genel Müdür Yardımcısı olarak, Mustafa Meriç’i ise acenteler ve pazarlama grup müdürü olarak ekibine katan Şimşek, geçtiğimiz günlerde de Birlik Sigorta’da Reasürans Müdürü olan Volkan Akkoyun’u Teknik Müdür olarak transfer etti. Halen IT alt yapısını kurma çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Genel Müdür Şimşek, “IT süreci tamamlandıktan sonra, eylül ayı gibi ilk poliçeyi kesmeyi hedefliyoruz” diyor. Bu arada önümüzdeki bir ay içinde yapılacak genel kurulda şirketin isminin de değişitirilmesi bekleniyor. Bulgar kökenli Euro Holding’in bütün sigorta şirketlerinin isminin Euroins olduğunu belirten Kadir Şimşek, Inter Sigorta’nın isminin de büyük bir olasılıkla Euroins olarak değiştirileceğini söyledi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)