BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans Kulisİnoksan'ın Yeni CEO’su Ayhan Gürbay----

İnoksan'ın Yeni CEO’su Ayhan Gürbay

İnoksan'ın Yeni CEO’su Ayhan Gürbay
10 Ağustos 2016 - 15:09 www.finansgundem.com

Endüstriyel mutfak sektörünün ülkemizden dünyaya açılan öncü şirketi İnoksan’da CEO’luğa Ayhan Gürbay atandı.

Yeni CEO Ayhan Gürbay, İnoksan grubu için yeni bir vizyon belirlediklerini vurguladı. Gürbay, otomotiv sektörünün iyi uygulamaları ile endüstriyel mutfak sektörünün iyi uygulamalarını bir araya getirerek İnoksan’a özel hibrid bir sistem ile Dünya markası olmayı amaçladıklarını ifade etti.

Ayhan Gürbay, “İnoksan olarak fabrikamızda önceliğimiz Toyota way-yalın üretimin temeli olan heijunka uygulamaları ile stabil bir üretim sağlayarak, günlük problemleri önce su yüzeyine çıkartmak ve çözmek olacak. Bunun ardından ise değer akışını sağlayarak, çekme sistemleri ile operasyonel mükemmellik seviyesine ulaşmayı hedefliyoruz” dedi.

Ayhan Gürbay, Turquality Markası olan ve 5 kıtada 80’den fazla ülkeye ürün göndererek üretiminin yüzde 30’unu ihraç eden İnoksan’ın dünya markası olma hedefine liderlik edecek.

AYHAN GÜRBAY HAKKINDA

İş hayatına Enka Holding’e bağlı Çimtaş’ta başladı. 10 yıl sürecinde teknik operasyon kademesinde görev aldı. 1988 yılında Uludağ Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden mezun olduktan sonra 14 yıl boyunca Diniz Holding ve Johnson Controls ortaklığı olan Major STK’de kalite ve metod yöneticiliği ile fabrika müdürlüğü görevlerinde bulundu. İnoksan’a geçmeden önce ise 10 yıl çalıştığı Farba A.Ş’de Genel Müdürlük ve CEO'luk görevlerini yürüttü. Temmuz 2016 itibarıyla İnoksan bünyesine katıldı

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)