BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisING'nin hazinesi bankacıya emanet----

ING'nin hazinesi bankacıya emanet

ING'nin hazinesi bankacıya emanet
14 Nisan 2011 - 11:53 www.finansgundem.com

ING Bank, Hazine İş Kolu’nu yönetmek için tecrübeli bir bankacı ile anlaştı

Türkiye’de büyümek isteyen ING Bank, Hazine İş Kolu’nu yönetmek için tecrübeli bankacı Bekir Erdal Çetin ile anlaştı.

Türkiye’deki hedeflerini büyüten ING Bank, geçen yılın sonlarından bu yana Hazine İş Kolu’nu yönetmek üzere aradığı Genel Müdür Yardımcısını buldu. Uzun süren titiz bir çalışmanın sonucunda ING Bank Hazine İş Kolu, Türkiye’de ve yurtdışında değerli finans kuruluşlarında görev almış olan Bekir Erdal Çetin’e emanet ediliyor.
Bekir Erdal Çetin, Hazine'den (Finansal Piyasalar) sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak BDDK onay sürecinin tamamlanması sonrasında 11 Nisan 2011 tarihinde görevine başladı. Çetin, aynı zamanda İcra Komitesi Üyesi olarak görev alarak, ING Bank Türkiye CEO'suna ve fonksiyonel olarak Finansal Piyasalar Orta ve Doğu Avrupa Bölge'sine (Head of Financial Markets Central and Eastern Europe) karşı sorumlu olacak.
Bekir Erdal Çetin, Orta Doğu Teknik Üniversitesi, İktisadi İdari Bilimler Fakültesi, İktisat Bölümü’nü bitirerek, Webber College’ta İktisat Master’ı yaptı. Profesyonel iş yaşamına Finansbank'ta başlayan Erdal Çetin, sırasıyla Garanti Bankası, JP Morgan Chase Bank, Merrill Lynch London ve HMO Capital Advisors SA'da özel bankacılık, hazine, finansal piyasalar ve fon yönetimi alanlarında görev alarak başarılı işlere imza atmıştır.

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)