BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİngiltere’ye AB ‘markajı’----

İngiltere’ye AB ‘markajı’

İngiltere’ye AB ‘markajı’
25 Ocak 2013 - 07:27 www.finansgundem.com

İngiltere'nin AB'den çıkma için referandum yapacak olması AB'yi harekete geçirdi

Hollanda Başbakanı Mark Rutte, AB dışındaki İngiltere’nin, ABD ve AB arasında, Atlantik ortasında bir ada olacağını belirterek, “Bu durumda iki tarafla bağlantı kuramaz. Kalması hepimiz için hayati” dedi. Alman Başbakanı Angela Merkel konuya direkt olarak girmedi ancak David Cameron’ın sık sık değindiği rekabet konusunda konuştu. Merkel, “Meslektaşım David Cameron Avrupa’nın gelecekteki refahı için rekabetçiliği ana konulardan birisi olarak görüyor. Avrupa olarak insanlarımızın refahını sağlamak için olabildiğince rekabetçi olmalıyız” dedi.
Lagarde: İyimserim
Bu arada IMF Başkanı Christine Lagarde Avrupa’da ekonomik toparlanma adına son 18 ayda yapılanları övdü ve iyimser olduğunu söyledi. Lagarde, “Ben şahsen Avrupa’nın geleceği hakkında iyimserim. Son 18 ayda yaptıkları işler muhteşem” dedi. Lagarde, yapılması gereken işlerin yanında Euro Bölgesi’nin daha derin bir bankacılık ve mali birliği sağlaması gerektiğini dile getirdi.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)