BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisING'den ayrılan yönetici kim? ----

ING'den ayrılan yönetici kim?

ING'den ayrılan yönetici kim?
05 Ağustos 2009 - 20:10 www.finansgundem.com

Ekonomist Dergisi'nin haberine göre son dönemde üst yönetimindeki istifalarla gündeme gelen ING'de bir üst yönetici daha ayrıldı.

Burçin Akçelik, ING’den ayrıldı Son dönemde üst yönetimindeki ayrılıklarla gündeme gelen ING’de geçen hafta da faktoring ve leasing şirketinin genel müdürü Burçin Akçelik ayrıldı. Akçelik, ING’deki geçmişi Oyakbank’a dayanan tecrübeli bir bankacı. Oyakbank döneminde bankanın bünyesinde yürütülen faktoring ve leasing faaliyetlerini kuran ve yöneten isim olarak biliniyor. Akçelik bu dönemde Oyak Bank Faktoring ve Leasing Grup Müdürü olarak görev yapıyordu. Bankanın ING’ye satışından sonra faktoring ve leasing birimlerini banka bünyesinden ayırıp, ayrı şirket kurulması kararlaştırıldı. ING’nin bu yöndeki başvurusu BDDK tarafından Eylül 2008’de kabul edilmişti. Böylece ING Faktoring ve ING Leasing’in kuruluş ve faaliyete geçme çalışmalarını yürüten Akçelik, her iki şirketin de genel müdürlügüne getirildi. Akçelik’in ayrılış nedeni ise yönetim anlayışındaki farklılık olarak gösteriliyor. Edindiğim bilgilere göre Akçelik’in yerine yabancı bir isim atanmış. 1 Ağustos tarihi itibariyle istifasını sunan Akçelik’in yerine atanan yabancı bankacı İstanbul’a gelmiş ve hemen göreve başlayacak.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)