BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkInga Beale, yıl sonunda Lloyd'u bırakıyor ----

Inga Beale, yıl sonunda Lloyd'u bırakıyor

Inga Beale, yıl sonunda Lloyd'u bırakıyor
29 Haziran 2018 - 14:53 www.finansgundem.com

Ocak 2014'den bu yana Lloyd’un CEO'su olan Inga Beale, yıl sonunda şirketten ayrılıyor

Lloyd tarihinin ilk kadın CEO'su Inga Beale yıl sonunda şirketle yollarını ayırıyor. Ayrılık kararına yönelik açıklama yapan Inga Beale ,“Bırakma kararı zor bir süreçti ve zaman geldiğinde her iş gününe rastladığım enerjiyi, yenilikçi ruhu ve uzmanlığı özleyeceğim. Lider Lloyd's bir onurdur ve geleceğe yönelik olarak uygun ve uygun kalmasını sağlamak için bir rol oynamış olmasından gurur duyuyorum. Dünya, Lloyd’un en çok ilgilendiğinde orada olmasını istiyor ve önümüzdeki 330 yıl boyunca iyi bir yer olduğuna inanıyorum.” dedi.

Inga Beale, 2014 yılının Ocak ayında Lloyd's'a CEO olarak katıldı. O zamandan bu yana, pazardaki ve şirket içindeki dönüşüme olan bağlılığı, önemli bir kültürel değişime ve piyasanın modernizasyonunu ve dijitalleşmesini hızlandıran yeni teknolojinin benimsenmesine yol açtı.

Pazar tarihinin ilk kadın CEO'su olan Beale, pazarda değişim ve yeni teknolojiyi benimsemeye ve uluslararası kapsamını genişletmeye doğru ilerledi. Lloyd’un başkanı Bruce Carnegie-Brown: “Lloyd’daki beş yılında Inga, piyasayı modernleştirmeyi ve daha verimli ve kapsayıcı hale getirmeyi amaçlayan bir dizi değişiklik yaptı. Onun cesurluğu ve ısrarı, gerçek değişimi meydana getirmek için gereken ivmeyi yarattı. Inga ile çalışmaktan çok keyif aldım ve ilk senemde bana verdiği destek için Başkan olarak minnettarım. ”

Inga'nın çıkış tarihinin zaman içerisinde doğrulanacağı ve halefinin araştırılmasının devam ettiği belirtildi.

Lloyd's'ta dümene geçmeden önce, Beale, Zurich Insurance'da dört yılını, küresel baş yardımcılığı görevlisi olarak geçirdi. Daha önce İsviçreli reasürör Converium'un CEO'suydu ve oradayken, 2007'de SCOR tarafından satın alınmadan önce büyük bir iş dönüşüne öncülük etti.

Beale, İngiltere Hükümeti'nin Finansal Hizmetler Ticaret ve Yatırım Kurulu, Birleşik Krallık Eğitim Departmanı İş Danışmanlığı Grubu, Londra Belediye Başkanı İş Danışma Kurulu, Cenevre Dernek Kurulu üyesi ve İngiltere Chartered Sigorta Enstitüsü'nün üyesidir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)