Hisse | Fiyat | Değişim(%) | Piyasa Değeri |
---|
E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.
Dijital dönüşüm yolculuğunda attığı adımlarla tamamen dijital hale gelen ING Türkiye, KOBİ Hızlı Limit hizmetini Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) entegrasyonu ile bir adım daha öteye taşıdı. ING KOBİ Hızlı Limit ile işletme sahipleri ihtiyaçları olan yüksek limitli kredi ürünleri için tek seferde tamamen dijital kanallar üzerinden limit başvurusunda bulunabiliyor ve başvuru sonucunu öğrenebiliyor. KOBİ Hızlı Limit ile şahıs işletmeleri, limited ve anonim şirketler, yüksek limitlerle işletme sermayesi amaçlı taksitli ticari kredi gibi nakit kredi ürünlerine, DBS, teminat mektubu, KOBİ İş Yeri ve KOBİ Taşıt Kredisi gibi bankacılık ürünlerine hiçbir evrak sunmadan dijital ortamdan başvurabiliyor. GİB ile yapılan entegrasyon sayesinde ise artık tüzel ve şahıs firmaları, mali verilerinin GİB üzerinden otomatik olarak paylaşılması için onay verebiliyor, böylelikle dijital ortamda kredi başvurularını dakikalar içerisinde tamamlayabiliyor, sonucunu da dijitalden öğrenebiliyor. Ayrıca müşteriler, onay vermeleri durumunda Tapu ve Kadastro Bilgi Sistemi (TAKBİS) üzerinden gayrimenkul bilgilerini de paylaşabiliyor.
Öcal Ağar: GIB entegrasyonu ile müşterilerimizin hayatlarını daha da kolaylaştırmaktan mutluyuz.
ING Türkiye Tüzel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Öcal Ağar, KOBİ Hızlı Limit hizmetiyle müşterilerine ihtiyaçları olan kredi ürünlerine kolaylıkla ulaşmalarını sağladıklarını belirterek “Dijital kanallarımız sayesinde müşterilerimiz birkaç dakika içerisinde nakdi ve gayri nakdi kredi başvurularını tamamlayabiliyor ve süreçlerini hızlı ve zahmetsiz bir şekilde yönetebiliyor. Sektör öncülerinden olduğumuz yeni entegrasyonumuz ile müşterilerimizin hayatlarını daha da kolaylaştırmaktan mutluyuz. KOBİ Hızlı Limit hizmetimizde artık tüzel ve şahıs firmaları mali verilerini, şubeye gitmek zorunda kalmadan, kolay ve zahmetsiz bir şekilde dijital platformlar üzerinden onay vererek paylaşabiliyor. Böylece sistemde hazır bulunan mali veriler, başvurularında doğrudan kullanılarak sürecin daha hızlı tamamlanmasını sağlıyor. Dijital yetkinliklerimizi her segmentteki müşterimizin ihtiyaçlarına en hızlı şekilde yanıt verebilmek için geliştirmeye devam edeceğiz” dedi.
ING Türkiye COO görevine Hüsniye Ulu atandı
Yatırımlarını sürdüren ING Türkiye, 187.2 milyar TL aktif büyüklüğe ulaştı
ING Türkiye'den 150 milyon dolarlık sermaye benzeri tahvil ihracı
Finansingundemi.com’da yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Burada yer alan bilgiler, güvenilir olduğuna inanılan halka açık kaynaklardan elde edilmiş olup bu kaynaklardaki bilgilerin hata ve eksikliğinden ve ticari amaçlı işlemlerde kullanılmasından doğabilecek zararlardan www.finansingundemi.com ve yöneticileri hiçbir şekilde sorumluluk kabul etmemektedir. Burada yer alan görüş ve düşüncelerin www.finansingundemi.com ve yönetimi için hiçbir bağlayıcılığı yoktur. BİST isim ve logosu “koruma marka belgesi” altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BİST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BİST’e ait olup, tekrar yayınlanamaz.