BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisING Bank'a yeni pazarlama direktörü----

ING Bank'a yeni pazarlama direktörü

ING Bank'a yeni pazarlama direktörü
17 Ocak 2012 - 10:43 www.finansgundem.com

ING Bank Kurumsal Marka Stratejisi ve Pazarlama İletişimi Direktörlüğü görevine yeni bir isim getirildi

ING Bank Kurumsal Marka Stratejisi ve Pazarlama İletişimi Direktörlüğü görevine 2 Ocak itibarı ile Seçil Refik getirildi.
ING Bank’a katılmadan önce Coca Cola İçecek’te 14 yıl boyunca satış ve pazarlama organizasyonu altında çeşitli sorumluluklar alan Seçil Refik, son olarak Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapıyordu. Pazarlama ve marka yönetimi alanında zengin bilgi birikimine sahip olan Refik pazarlama stratejisi geliştirme, müşteri yönetimi, marka iletişimi ve insan kaynağı yönetimi alanlarında geniş bir tecrübeye sahip. Refik’in hızlı tüketim dünyasından farklı pazarlama anlayışını ING Bank bünyesine taşıması bekleniyor.
Koç Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu olan Refik, Kurumsal İletişim ve Marka İletişimi bölümlerinden sorumlu olacak.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • 19 Ocak 2012 10:30

    ING mevduat açtırana Cola mı verecek? Süper :) Genel Müdür bankacı değil, pazarlama direktörü de bankacı değil. BDDK uyuyor mu, nedir? Operasyona da lojistikçi falan getirin. Tam bankalıktan çıksın ING :)

  • 17 Ocak 2012 13:09

    Pazarlama yapabilmeniz için fiyatlamanızın rekabetçi olması gerekir.Kimse turuncu renge olan sempatisinden dolayı banka seçmez.Rekabetçi fiyatlama için de etkin bir aktif-pasif yönetimi gerekir.Şube bilançosu bile yönetmemiş yöneticilerle ancak günü kurtarırsınız.Ana hissedarın Türkiye'de kalıcı olmayacağını düşünüyorum.

  • 17 Ocak 2012 12:13

    sürekli dışardan birileri gelip farklı pazarlama anlayışını ING Bank bünyesine taşıyor. ama sürekli... bir türlü pazarlama anlayışı oturmadı yani. gelen gidiyor, başkası geliyor. 1 yıl sonra farklı bir isimle bu haberi yine okuruz....