BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİnce: Yalova'dan değil başka yerlere adayım----

İnce: Yalova'dan değil başka yerlere adayım

İnce: Yalova'dan değil başka yerlere adayım
05 Aralık 2018 - 21:49 www.finansgundem.com

CHP'li Muharrem İnce, "Ben bu kentin 16 yıl milletvekilliğini yaptım. Artık benim için o defter kapandı. Ben Yalova'dan hiçbir şekilde artık bir yere aday değilim. Başka yerlere adayım. Tahmin ediyorsunuz siz." dedi

CHP’li Muharrem İnce, CHP Çiftlikköy Belediye Başkanı Adayı Nedim Güler'in bir alışveriş merkezinin salonunda düzenlenen aday tanıtım toplantısına katıldı.

Burada partililer tarafından karşılanan İnce, yaptığı konuşmada, Yalova’da uzun yıllar milletvekilliği yaptığını hatırlatarak “Ben bu kentin 16 yıl milletvekilliğini yaptım. Artık benim için o defter kapandı. Ben Yalova’dan hiçbir şekilde artık bir yere aday değilim. Başka yerlere adayım. Tahmin ediyorsunuz siz. Ama şunu unutmayın. Ben sizlerle birlikte yol yürüdüm. Tahtanın başındaki fizik öğretmenini aldınız, Yalova örgütü beni milletin karşısına, 81 milyonun karşısına çıkarttınız. Hangi kardeşimiz Yalova’da belediye başkan adayı, milletvekili adayı, meclis adayı hangi adaylıkta varsa ben sizin yanınızda olacağım. Sizlere yardımcı olmaya çalışacağım. Ben de size bu şekilde yardımcı olacağım.” ifadesini kullandı.

İnce, seçimlerde kaybetmenin her şeyin sonu olmadığını belirterek sözlerini şöyle sürdürdü:

"Seçimlerde en önemli şey şudur; bir, yenilgiyi aklına bile getirme. İki, yenilirsen dünyanın sonu değil. Gazi Mustafa Kemal Paşa Kurtuluş Savaşı’nın sonunda galip geldi ama baştan üç kere yenildi. Gediz, Kütahya, Eskişehir’de yenildi. Sonra dedi ki Fevzi Çakmak’a 'Orduyu Sakarya’nın doğusuna çek’ dedi. Hazırlıklarını yaptı. Zafer, hazırlanmak, iyi hazırlanmakta."

Konuşmanın ardından CHP İl Başkanı Nur Koçak, Çiftlikköy Belediye Başkanı Adayı Nedim Güler ve parti yöneticilerinin hatıra fotoğrafı çektirmesiyle program sona erdi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • olmayacak06 Aralık 2018 08:54

    CHP yi kılıçdaroğlu ve saz arkadaşlarından alacağız sazla demle olmaz bu işler..

  • Berber bekri05 Aralık 2018 23:50

    Kaç kurultay aday oldun olmadı CB.adayi oldun bi gazeteciye msj. la açıklama yaptın bi git yeter dimi .....

  • Vatandaş05 Aralık 2018 23:22

    24 Haziran akşamı olanları açıklamamanızın bedelini ödüyorsunuz, bundan sonra yapacağınız açıklamaların destek bulması mümkün olmayacaktır diye düşünüyorum. Köşenize çekilerek CHP yi daha fazla karıştırmamak size eski bir CB adayı olarak daha çok yakışacaktır.

  • Chp li05 Aralık 2018 22:03

    Balyn gibi şişen balon gibi söner seninde tari geçti muarremm

  • Cemal Reis06 Aralık 2018 06:34

    Hangi vakıftansın, acaba moloz?

  • CHP05 Aralık 2018 22:42

    Sen önce doğru Türkçe kullan.CHP'li olmadığın ayam beyan ortada...