BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans Kulisİnançer’in kızı büyük bir şirkette işbaşı yaptı----

İnançer’in kızı büyük bir şirkette işbaşı yaptı

İnançer’in kızı büyük bir şirkette işbaşı yaptı
23 Aralık 2014 - 12:03 www.finansgundem.com

Çalışan kadınlara yönelik sözleriyle tepki toplayan Tuğrul İnançer’e yanıt kızından geldi

Ramazan ayında TRT’de çıktığı programda “Hamile kadınların sokakta gezmesi doğru değil” diyen ve geçtiğimiz haftada Habertürk’e verdiği röportajda “Çalışan kadın ben kocama muhtaç değilim deyip yuvasını dağıtıyor”  açıklamalarıyla tepki toplayan Ömer Tuğrul İnançer’in kızının büyük bir şirkette İletişim Direktörü olduğu ortaya çıktı.

Hukukçu İnançer’in, İstanbul Üniversitesi Psikoloji Bölüm mezunu olan ve yüksek lisansını, yine aynı üniversitenin Halkla ilişkiler Bölümü’nde tamamlayan kızı ise Hürriyet’e, “Haber doğru. Ancak bu konuda açıklama yapmak istemiyorum” dedi.

İnançer tepki çeken konuşmasında şunları söylemişti:

“Evlilik kurumunun bugünkü empoze edilen, ‘Ben kendi ayaklarımın üzerinde dururum’, ‘kadının ekonomik hürriyeti’ gibi aldatmacalardan vazgeçilmesi lazımdır. İstatistikle meşgul olanlar boşanmaların kimler arasında olduğunu bir istatistiki anket yapıversinler.
Çalışan kadından bahsediyorum. ‘Ben kocama muhtaç değilim’ diye evvela ailesini dağıtıyor. Kocasına muhtaç değil ama elin adamının patronunun hizmetinde olmayı haysiyetine uygun buluyor. Kocasının emrinde olmayı haysiyetine uygun bulmuyor.”
ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Cafer Özdemirci23 Aralık 2014 13:51

    Boşanmaların %98 i eşi çalışan ailelerde oluyor isterlerse istatistik yapılsın görülecektir.Kadınların dini eğitim almaları şart.