BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisIMF'ye şok üstüne şok!----

IMF'ye şok üstüne şok!

IMF'ye şok üstüne şok!
05 Ağustos 2011 - 08:13 www.finansgundem.com

Fransız Savcılığı IMF Başkanı Lagarde hakkında inceleme başlattı

Associated Press'in haberine göre, Fransız Savcılığı Uluslararası Para Fonu'nun (IMF) yeni başkanı Christine Lagarde hakkında iceleme başlattı. Lagarde ise bunun üzerine IMF Başkanlığı'ndan istifa etmeyeceğini açıkladı. Lagarde hakkındaki soruşturmanın 400 milyon dolarlık bir tahkim anlaşmasıyla bağlantılı olduğu ileri sürülüyor. IMF Başkanı, Fransız işadamı Bernard Tapie'nin spor markası Adidas'ın 1990'lı yıllardaki satış işleminde, bir kamu bankasıyla yasa dışı yollarla anlaşmasına göz yummamkla suçlanıyor. Bernard Tapie'nin Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy'nin yakın arkadaşlarından biri olduğu belirtildi.
Eski IMF Başkanı Dominique Strauss-Kahn, New York'taki bir otelde kat görevlisine cinsel saldırıda bulunmak suçuyla yargılandığı için 18 Mayıs 2011 tarihinde görevinden istifa etmiş ve Lagarde, IMF'nin başkanı olmuştu. Temmuz ayı başında görevi devralan Lagarde ayrıca IMF'nin ik kadın başkanı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)