<
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-Magazinİlker Yasin'e eşinden şok suçlamalar!----

İlker Yasin'e eşinden şok suçlamalar!

İlker Yasin'e eşinden şok suçlamalar!
14 Ekim 2015 - 09:57 www.finansgundem.com

Ünlü spor spikeri İlker Yasin'e, 35 yıllık eşi Yasemin Yasin tarafından şok suçlamalarda boşanma davası açıldı

Hürriyet yazarı ve ünlü spor spikeri İlker Yasin'e, 35 yıllık eşi Yasemin Yasin boşanma davası açtı. Yasemin Yasin, mahkemeye verdiği dilekçede "Beni 10 yıldır aldatıyormuş, ihanet yazışmalarını yakaladım" dedi

ŞOK SUÇLAMALAR

Sabah'ın haberine göre, ünlü spor spikeri İlker Yasin'e eşinden şok suçlamalar! Beykoz Aile Mahkemesi'nde boşanma davası açan Yasemin Yasin, eşini kendisine ihanet etmekle suçladı. Yasin, avukatı Gülgün Çavuşoğlu vasıtasıyla mahkemeye yazılı ve görsel deliller sundu.

2 MİLYON TAZMİNAT

Yasemin Yasin, yaşadığı şok aldatılma olayı nedeniyle büyük üzüntü ve bunalım yaşadığını, hayatının alt üst olduğunu belirterek eşinden tazminat istedi. Tazminat rakamının ise 1 milyonu maddi, 1 milyonu manevi olmak üzere 2 milyon lira olması telep edildi.

AŞKI 32 YAŞ KÜÇÜK

Aldatılan eş, İlker Yasin ile 35 yıldır evli olduklarını ama eşinin bilgisayarında bulduğu resimler ve maillerle son 10 yıldır aldatıldığını öğrendiğini belirtti. Ünlü spor spikerinin sevgilisinin ise kendisinden 32 yaş küçük S.A. olduğu iddia edildi.

ALDATILMA İTİRAFI

Mahkemeye sunulan İlker Yasin'le genç sevgilisi S.A. arasındaki yazışmalarda ilginç detaylar da var. Yasin, sevgilisine şöyle yazmış: "Biliyorsun 8 Temmuz'da aldatıldım; öncesinde de, sonrasında da. Kızdım, bağırdım ama senden kopamadım."
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)