BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans Kulisİki tecrübeli isim çöpçatan oldu----

İki tecrübeli isim çöpçatan oldu

İki tecrübeli isim çöpçatan oldu
04 Ağustos 2014 - 13:14 www.finansgundem.com

Metin Ar ve Niso Adato, doğru evlilik yapmak isteyen yerli ve yabancı şirketlere danışmanlık yapacaklar

Bundan üç hafta önce iki işadamının ortak şirket kurduğu haberi yazılmıştı. Söz konusu işadamları D.ream’deki (Doğuş Restaurant Entertainment & Management) operasyonları yöneten Metin Ar ile Şans Restaurant’ın sahibi Niso Adato’ydu.

Ar ve Adato, “CVP Uluslararası Finansla Danışmanlık Hizmetleri ve Ticaret Limited Şirketi” kurmuştu. Bu şirketteki güç birliğini ikilinin yeme içme sektöründe işbirliği yapacağına yorulmuştu ama ikili aslında ‘merger & acquisition (M&A)’ denilen şirket satın alma ve birleşmelerinde danışmanlık hizmetleri vereceklermiş.

Bilindiği üzere Metin Ar 15 yıl boyunca Garanti Yatırım’ı yönetmiş, yatırım bankacılığında önemli bir tecrübe edinmişti. Niso Adato’nun ise sermaye piyasalarında 20 yıllık bir birikimi olduğu biliniyor. Ortaklar bu tecrübelerini kullanarak Türkiye’de doğru ortağı bulmak, yani doğru evlilik yapmak isteyen yerli ve yabancı şirketlere danışmanlık yapacaklarmış. Yeni ortakların ayrıca Türkiye’de yatırım yapabilecekleri doğru şirketleri arayan Avrupalı ve Amerikalı fonlara danışmanlık yapacaklarını da belirtelim. (PARA DERGİSİ)

METİN AR


NİSO ADATO

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)