BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-Magazinİki futbol devinin heyecan verici öyküsü----

İki futbol devinin heyecan verici öyküsü

İki futbol devinin heyecan verici öyküsü
04 Aralık 2018 - 14:45 www.finansgundem.com

Çocuk kitaplarının ünlü yayıncısı Beyaz Balina Yayınları, Messi ve Ronaldo’nun başarı öyküsünü okurlarla buluşturdu.

Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi. Futbolun iki ilahı. Meşin yuvarlığın sihirli ayakları. Biri yoksulluğu, biri çaresizliği yendi. Kader onları La Liga’da birleştirdi, El Clasico’da karşı karşıya getirdi. Sadece Madrid’i, sadece Barcelona’yı, sadece İspanya’yı değil, tüm dünyayı ayağa kaldıran, maçlarıyla, futbollarıyla milyonlarca futbolseveri ekran başına kilitleyen bu iki dev sporcunun hayatı ise adeta film gibi.

Çocuk kitaplarının ünlü yayıncısı Beyaz Balina Yayınları, işte bu iki devin başarı öyküsünü okurlarla buluşturdu.

CRISTIANO RONALDO’NUN BAŞARI ÖYKÜSÜ…

O, topu olmadığı için çoraplarını top yapıp onlarla oynayan, yoksul bir çocuktu

En büyük tutkusu futboldu. Tutkusunun peşinden gitmeye, gelmiş geçmiş en iyi futbol oyuncularından biri olmaya kararlıydı. Ve bunu başardı…

Bu kitapta dünyanın en iyi futbol oyuncularından sayılan Cristiano Ronaldo’nun Portekiz’in Madeira Adası’ndan Real Madrid’e uzanan yolculuğunu okuyacaksınız.

MESSI’NİN FİLM GİBİ HAYATININ İNANILMAZ ÖYKÜSÜ…

Lionel Messi de çocuktu…  Büyüme hormonu yeterince çalışmıyordu ama o, ne çok sevdiği futboldan ne de babasının beş kuralından vazgeçti:

Nezaket, dürüstlük, azim, kendine hâkim olmak ve boyun eğmemek…

Bu kitapta Messi’nin, ailesinin sevgisi ve fedakârlığı sayesinde nasıl Barselona futbol takımının ve dünyanın bir numaralı futbolcusuna dönüştüğünü okuyacaksınız.

VAZGEÇİLMEZ KİTAPLARIN ADRESİ BEYAZ BALİNA YAYINLARI

Yayın hayatına 2000 yılında başlayan, zaman içinde hızlı ve istikrarlı bir şekilde büyüyerek çok sayıda kitabı okurlarıyla buluşturan Beyaz Balina Yayınları’nın tanıtım yazısında şu ifadeler yer alıyor:

“Yayınevimiz, yıllardır kaliteden ödün vermeden, çocuk kitaplarının daha ucuza satılması misyonunu benimsedi. Olanakları olan çocuklarla olmayanların, kitap okuma hakkının eşitliğini savundu. Bu misyonla sadece büyük şehirlerde değil Anadolu’nun her köşesindeki yüz binlerce çocuğa ulaşmış olmak bize büyük bir gurur ve mutluluk veriyor.

Kitaplarımızın şimdiye dek yüz binlerce çocuğa ulaşması, doğru yolda olduğumuzu kanıtlamaktadır.

Beyaz Balina Yayınları'nın Gölgelerin Efendisi, Jaguar Taşları, Canavar Peşinde, Süper Ajan Jack Stalwart ve Korku Kulübü gibi serileri büyük ilgi gördü ve görmeye devam ediyor.

Ayrıca eğlenceyle bilgiyi bir arada sunan Afacanlar Okulda ve Zaman Dedektifleri gibi seriler, öğrenci ve öğretmenlerin vazgeçilmez kitapları arasında yerlerini aldılar.

Yayınevimiz, başta SADAKO- Kâğıttan Bin Turna Kuşu kitabımız olmak üzere Ada, Petey, Suya Kavuşuncaya Dek gibi yaşamın gerçeklerini yansıtan edebi kitaplarla da çocukların kültürel ve kişisel gelişimine katkı sağlamaktadır.

Beyaz Balina Yayınları, 2019 yılında okurlarını yeni ve ilgi çekici kitaplarla buluşturmaya devam edecek. Kitaplarımıza, kataloğumuzun sonundaki kitabevleri dışında, internetten de ulaşabilirsiniz. www.istanbook.com.tr’ye girerek, Türkiye'nin her yerinden siparişlerinizi verebilir, Beyaz Balina kitaplarını kolayca edinebilirsiniz.

Heyecan verici sürprizler, yeni seriler ve ilgi çekici kitaplarda görüşmek üzere…”

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)