BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİDO yaz tarifesine geçiyor----

İDO yaz tarifesine geçiyor

İDO yaz tarifesine geçiyor
06 Haziran 2018 - 17:12 www.finansgundem.com

İDO, okulların kapanması ve yaklaşan Ramazan Bayramı’yla birlikte pek çok aile için tatil hazırlıkları başlamadan önce tedbirlerini aldı.

Misafirlerine avantajlı, hızlı, konforlu ve güvenli yolculuklar sunan İDO, 11 Haziran itibarıyla “2018 Yaz Tarifesi” ne geçiyor. Okulların açılış ve kapanış tarihleri ile yaz mevsiminin yoğunluğu dikkate alınarak planlanan seferlerle yaz tarifesi, 11 Haziran 2018 - 16 Eylül 2018 tarihleri arasında geçerli olacak. Ramazan Bayramı ve yaz tatili yoğunluklarını öngörerek bütün hatlarının planlamasını oluşturan İDO’nun yaz tarifesi biletleri şimdiden satışa sunuldu. Yaz sezonuna denk gelen Ramazan Bayramı tatili için, 14 Haziran Perşembe - 17 Haziran Pazar tarihleri arasında Ramazan Bayramı Tarifesi uygulayacak olan İDO, bayram boyunca yaşanacak trafik yoğunluğunun da önüne geçecek. Yaz sezonu sonunda Kurban Bayramında ise İDO, 17 Ağustos Cuma başlayacak ve 26 Ağustos Pazar günü sona erecek bayram tatili yoğunluğunu öngörerek hazırlıklarını tamamladı. 

RAMAZAN BAYRAMI'NDA BAYRAMLIK TARİFE

İDO, Yaz Tarifesi’ne geçerken ayrıca yaz sezonuna denk gelen Ramazan Bayramı tatili için, 14 Haziran Perşembe - 17 Haziran Pazar tarihleri arasında Ramazan Bayramı Tarifesi uygulayacak. İDO, bayram boyunca yaşanacak trafik yoğunluğunun da önüne geçmek için tatil süresince gerçekleştireceği seferlerini misafirleri için gerekli önlemleri alarak planladı. Ramazan Bayramı tatili süresince Hızlı Feribot Hatları, Deniz Otobüsü Dış Hatlar, Deniz Otobüsü İç Hatlar ve Araba Vapuru hatlarında toplamda 2.177 adet sefer yapılması planlanıyor. 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)