BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİdam edilecek!----

İdam edilecek!

İdam edilecek!
28 Ocak 2014 - 10:33 www.finansgundem.com

Şikayetlerini ciddi almayan doktorunu bıçaklayarak öldürdüğü için idam cezasına çarptırıldı

Çin'in doğusundaki Cıciang eyaletinde, ameliyat sonrası şikayetlerini dikkate almadığı gerekçesiyle doktorunu bıçaklayarak öldüren Lien Inçing, idam cezasına çarptırıldı.

Şinhua ajansının haberine göre, Taycou kentindeki Orta Halk Mahkemesi'nde görülen davada Lien, "kasten adam öldürme suçundan" idama mahkum edildi.

Lien Inçing, ekim ayında Vınling kentindeki Halk Hastanesi'nde olduğu burun ameliyatının ardından şikayetlerinin artması üzerine hastane yetkililerine durumunu anlatmış ve kendisi ile ilgilenilmediği için diğer hastanelere başvurmuştu.

Durumunda iyileşme kaydedilemeyen Lien, ameliyat olduğu hastaneye giderek doktorunu öldürmüş ve bir sağlık personelini ağır yaralamıştı.

Mahkeme, sanığın suçu işlediği sırada "bilincinin yerinde olduğu" hükmüne vararak, Lien hakkında "kasten adam öldürmek" suçundan idam cezası kararı aldı.

Sağlık personeline karşı uygulanan şiddet eylemlerinin arttığı Çin'de hastanın doktorunu öldürmesi, kamuoyunda geniş yankı bulmuştu. Doktor ve hemşireler başta olmak üzere birçok sağlık çalışanı, olayı protesto etmişti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)