BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-Magazin'İcraatin içinden'i abarttı!----

'İcraatin içinden'i abarttı!

'İcraatin içinden'i abarttı!
12 Eylül 2013 - 18:02 www.finansgundem.com

Günde 38 dakika haberlere çıkan Devlet Başkanı, bununla yetinmeyip TV kuruluşlarına “prime time”da icraat yayını zorunluluğu getirdi.

Venezüela hükümeti, çıkardığı bir kararnameyle, ülkede yayın yapan tüm televizyon kuruluşlarına en fazla izleyicinin toplandığı “prime time” diliminde hükümetin aldığı kararları yayınlama zorunluluğu getirdi. Kararname uyarınca, özel ve devlet televizyonları günde iki kez hükümet icraatlarını yayınlayacak ve buna uymayan kuruluşların lisansı iptal edilecek.
Venezüella'da Hugo Chavez’in ölümünden sonra iş başına gelen Devlet Başkanı Nikolas Maduro, bu kararı halkın gerçekleri duyması için aldıklarını savunarak kendisinin de medyanın sansürüne uğradığını söyledi.
Bu karara şiddetle karşı çıkan muhalefet ise Maduro’nun televizyon ölçümlerine göre sadece devlet televizyonunda aylık 93 saat konuştuğunu hatırlatıyor ve "Bazen televizyon haberlerinde 38 dakika ekrana çıkıyor, bunu da yeterli bulmuyor" eleştirisi getirdiler. Venezüella’da yayın yapan özel televizyon kuruluşları ise Devlet Başkanı Maduro’nun yeterli reytinge sahip olmadığını ileri sürerek bu zorlama yasayla sonuca ulaşmaya çalıştığını belirttiler.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)