BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSigorta - BES ve HayatIBS Reasürans İnsan ve Kültür Müdürü Ebru Feyzioğlu oldu----

IBS Reasürans İnsan ve Kültür Müdürü Ebru Feyzioğlu oldu

IBS Reasürans İnsan ve Kültür Müdürü Ebru Feyzioğlu oldu
08 Temmuz 2024 - 10:37 www.finansgundem.com

IBS Sigorta ve Reasürans Brokerliği, İnsan Kaynakları yönetimine Ebru Feyzioğlu’nu dahil etti. Deutsche Bank’ta uzun yıllar görev yapan Ebru Feyzioğlu, IBS’in İnsan ve Kültür Müdürü oldu.

Sigorta ve reasürans brokerlik şirketi IBS Sigorta ve Reasürans Brokerliği, sektörün önemli bir ismini bünyesine dahil etti. Bankacılık ve finansal hizmetler sektörü insan kaynakları yönetimi alanındaki tecrübeli isim Ebru Feyzioğlu, IBS’in İnsan ve Kültür Müdürü olarak atandı.

Bahçeşehir Üniversitesi AB İlişkileri Bölümü’nün ardından Boğaziçi Üniversitesi İnsan Kaynakları Yönetimi Bölümü’nü tamamlayan Ebru Feyzioğlu, profesyonel kariyerine Martı Hotels’in İnsan Kaynakları Departmanı’nda başladı. Ardından Enerjisa, Le Meridien Istanbul Etiler ve Garanti Filo gibi önde gelen şirketlerde İnsan Kaynakları bölümlerinde yönetici olarak çeşitli görevler aldı. Son 10 yılı Deutsche Bank bünyesinde İnsan Kaynakları Yöneticisi olarak geçiren Feyzioğlu, şimdi IBS’in İnsan ve Kültür Müdürü olarak görev alacak.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)