BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara Piyasaİbrahim Turhan'dan ikinci stratejik ortak müjdesi----

İbrahim Turhan'dan ikinci stratejik ortak müjdesi

İbrahim Turhan'dan ikinci stratejik ortak müjdesi
29 Aralık 2014 - 19:37 www.finansgundem.com

Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Turhan, Borsa İstanbul'un ikinci stratejik ortağını resmen açıkladı

Serap Sürmeli - Borsagundem.com
Borsa İstanbul'un İpek Yolu, Baharat Yolu ve Kapalı Çarşı’nın ardından Dersaadet Tahvilat Borsası olarak serüvenine başlayan ve bugün Türk finans dünyasının en önemli projelerinden biri olan Borsa İstanbul, “Borsa İstanbul Müzik Atölyesi Grubu – Koro İstanbul” konseriyle kuruluşunun 141’inci yıldönümünü kutluyor. 

Konser öncesinde bir konuşma yapan Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Dr. M. İbrahim Turhan, Borsa İstanbul'un ikinci strateji ortağını açıkladı.

İbrahim Turhan, Nasdaq'dan sonra ikinci stratejik ortağın Londra Borsası olacağını dile getirdi. Londra Borsası ile anlaşmanın ise 20 Ocak'ta Başbakan Ahmet Davutoğlu ve İbrahim Turhan'ın da katılımıyla Londra'da imzalanacağı açıklandı.

Ayrıca Borsa İstanbul'daki seans salonunun açılış zamanına da değinen Turhan, sean salonunun Şubat ayında açılacağını ve buradan faydalanacak olan aracı kurumlara da yüzde 40 indirim sağlanacağını belirtti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)