BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİBB'den Dünya Gıda Günü'nde süt dağıtımı----

İBB'den Dünya Gıda Günü'nde süt dağıtımı

İBB'den Dünya Gıda Günü'nde süt dağıtımı
18 Eylül 2019 - 13:54 www.finansgundem.com

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) 16 Ekim'de günlük süt dağıtımına başlayacak. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 16 Ekim Dünya Gıda Günü'nde 8 ilçede Halk Süt dağıtılacağını ve evlere teslim edileceğini söyledi.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, 16 Ekim’den itibaren 8 ilçede günlük taze süt dağıtımına başlayacaklarını duyurdu. 

İmamoğlu, 1 yıllık araç tasarrufundan kazanılan paranın, aralarında Küçükçekmece, Esenyurt, Bağcılar, Sultanbeyli gibi yoğun nüfuslu yerlerin de bulunduğu 8-9 ilçeye dağıtılacak sütün bedeliyle eş değer olduğunu söyledi.

Ailelerin tespit edildiğini, gelecek başvuruların da değerlendirileceğini aktaran İmamoğlu, “16 Ekim’de Dünya Gıda Günü’nde ilk defa süt dağıtımına 8 ilçede başlıyoruz. Birebir evlerine süt dağıtımı yapacağız. İhtiyacı olan ailelerimize günlük süt dağıtımına başlıyoruz. Bu çok değerli bir şey. Halk Süt’ü evlerine teslim edeceğiz” ifadelerini kullandı.

İmamoğlu, Twitter'dan yaptığı paylaşımda da "Tasarruftan elde ettiğimiz bütçe ile Halk Süt'ü hayata geçiriyoruz" ifadelerini kullandı. 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)