<
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkHülya Elmalıoğlu'dan iddialara yanıt----

Hülya Elmalıoğlu'dan iddialara yanıt

Hülya Elmalıoğlu'dan iddialara yanıt
28 Şubat 2014 - 16:20 www.finansgundem.com

Abank'ın satışı sürecinde banka hisselerinde yaptığı işlemlerden dolayı SPK'nın hakkında suç duyurusunda bulunduğu Hülya Elmalıoğlu açıklama yaptı

Anadolu Endüstri Holding yönetim kurulu üyesi Hülya Elmalıoğlu, dün basında çıkan insider trading suçlaması haberiyle ilgili olarak açıklama yaptı.

Elmalıoğlu yaptığı açıklamada, Alternatifbank hisse devri öncesinde, Borsa İstanbul’dan bir defaya mahsus olarak 191 bin 750 TL tutarında, 125 bin adet hisse alımı için talimat verdiğini belirterek,  “Yapılan bu tek işlem, tamamen şahsımla ilgili olup, anılan işlem, SPK tarafından incelemeye alınmıştır. Yasalara ve hukuk sistemine olan güvenim tamdır. Bu konunun adil bir şekilde sonuçlanacağı inancındayım.  Konu yargıya intikal ettirildiğinden, bu aşamada başka bir açıklama yapılmasının doğru olmadığı kanaatindeyim” dedi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • aa28 Şubat 2014 17:26

    tamam işte, daha ne olmalı, 1,53 ten alım işlemi yapmışssın bu durumda,satış haberinden sonra ki hafta 2,7 gördü kağıt, o seviyelerden de sattı muhtemelen, ınsıder trading in babası :)