BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkHSBC'ye iki kategoride 'mükemmellik' ödülü----

HSBC'ye iki kategoride 'mükemmellik' ödülü

HSBC'ye iki kategoride 'mükemmellik' ödülü
13 Temmuz 2016 - 15:08 www.finansgundem.com

HSBC Grubu, Euromoney tarafından düzenlenen ‘Mükemmellik Ödülleri 2016’da “Dünyanın En iyi Yatırım Bankası” ve “Kurumsal Şirketler için En iyi Banka” olmak üzere iki kategoride ödüllendirildi

HSBC, dünyanın önde gelen finans yayın gruplarından Euromoney’nin düzenlediği ‘Mükemmellik Ödülleri 2016’da bankacılık sektörünün en önemli ödüllerinden biri olarak kabul gören “Dünyanın En İyi Yatırım Bankası” ödülünün sahibi oldu. HSBC, ayrıca Euromoney’nin bu yıl ilk kez duyurduğu ve bankaların farklı sektörlerden büyük kurumsal şirketlere sunduğu hizmetlerin kalitesini değerlendiren “Kurumsal Şirketler için En İyi Banka” kategorisinde de ödül almaya hak kazandı.

HSBC Grubu Global Bankacılık ve Sermaye Piyasaları CEO’su Samir Assaf, ödülle ilgili yaptığı açıklamada, “Çalışmalarımızın Euromoney tarafından ödüllendirilmesi bizim için büyük bir onur. Müşterilerimizi güçlü bilançomuz ve bütüncül çözümlerimizle destekliyor, küresel ağımızı kullanarak fırsatlar sunuyoruz” dedi.

1969 yılında kurulan Euromoney Dergisi, küresel olarak bankacılık sektörü ve finans piyasalarının en prestijli yayınlardan biri olarak kabul ediliyor ve 100’den fazla ülkede Finans profesyonelleri tarafından okunuyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)