BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisHSBC'den Hermes'e transfer----

HSBC'den Hermes'e transfer

HSBC'den Hermes'e transfer
19 Haziran 2011 - 10:24 www.finansgundem.com

Kredi sigortasında dünya lideri Euler Hermes Türkiye CEO'su Özlem Özüner oldu

Euler Hermes, Özlem Özüner’i Türkiye CEO’su olarak atadı.1 Haziran 2011’den itibaren kredi sigortasında Dünya lideri Euler Hermes’in Türk iştirakinin genel müdürlüğü görevini üstlenen Özlem Özüner, HSBC’de bankanın Bireysel, Ticari ve Kurumsal bölümleri içerisinde müşteri yönetiminin tüm yönleriyle çeşitli pozisyonlarda görev aldı.
En son görevi, HSBC Türkiye Kurumsal Bankacılık İş Kolu Grup Başkanlığı oldu. Özüner, HSBC’den önceki dönemde ise İktisat Bankası’nda Bölge Müdürü ve Demirbank’ta Kıdemli Müdür olarak çalıştı. Son 10 yılı HSBC Londra ve İstanbul’da olmak üzere 20 yıllık başarılı bankacılık deneyimiyle Euler Hermes’e katılan Özlem Özüner, Boğaziçi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü mezunu olup evli ve iki çocuk annesi.
Euler Hermes kredi sigortasında dünya lideri olmasının yanı sıra teminat, garanti ve tahsilat alanlarında da liderler arasında. 50’den fazla ülkedeki 6 binin üzerinde çalışanı ile Euler Hermes, şirketler arası ticaret alacaklarının yönetimi için bir hizmetler bütünü sunuyorr ve 2010 yılında 2,15 milyar Euro konsolide ciro açıkladı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)