BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkHSBC, Türkiye'den çıkmayı değerlendiriyor----

HSBC, Türkiye'den çıkmayı değerlendiriyor

HSBC, Türkiye'den çıkmayı değerlendiriyor
29 Ocak 2020 - 16:56 www.finansgundem.com

CEO Quinn'in maliyetleri azaltma yönündeki tedbirlerinin parçası olarak HSBC’nin Türkiye'den çıkmayı değerlendirdiği öne sürüldü

Dünyaca ünlü bankanın Türkiye’ye yönelik düşüncesini Reuters duyurdu. Reuters'in konuya yakın kaynaklara dayandırdığı haberine göre, HSBC, CEO Noel Quinn'in maliyetleri azaltma yönündeki tedbirlerinin  parçası olarak Türkiye'den çıkmayı değerlendiriyor.

Bankanın ayrıca, aralarında Ermenistan, Yunanistan ve Umman'daki diğer küçük ölçekli operasyonlarını kapatmayı veya satmayı  değerlendirdiği iddia edildi. 

HSBC sözcüsünün ise habere ilişkin yorum yapmadığı belirtildi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Firat29 Ocak 2020 19:36

    Adi gecen bankanin globalde aldigi kararlar ekonomiye olan guven acisindan birsey ifade etmiyor. Elbet onun yerini alacak baska bir oyuncu olacaktir. Cokta Fifi denebilir. 

  • acente30 Ocak 2020 12:37

    Son 2 yılda Unicredit Ergo, AIG, Liberty gibi finans devlerinin çıktığı, diğerlerinin çıkmaya çalıştığı (ING , Groupama mesela)  , bir resim içinde değerlendir bence. 

  • Ali29 Ocak 2020 19:23

    Geç bile kaldılar. Unicredit kaçtı, ING satmaya çalışıyor, BBP mutsuz hisse devri görüşüyor. Garanti BBVA üst akıl ile bir Arap şeyhi bulmaya çalışıyor. Ülke de biz ve Araplar kalacak sanırım.