BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkHSBC Türkiye, Müşteri Deneyimi Endeksi’nde birinci sırada----

HSBC Türkiye, Müşteri Deneyimi Endeksi’nde birinci sırada

HSBC Türkiye, Müşteri Deneyimi Endeksi’nde birinci sırada
30 Ekim 2017 - 15:33 www.finansgundem.com

HSBC Türkiye, sikayetvar.com Müşteri Deneyimi Endeksi’nde, bu yıl 3 dönem üst üste ‘Şikâyet Yönetimi’ ve ‘Müşteri Memnuniyeti’ alanlarında en iyi müşteri deneyimini sunan banka oldu

HSBC Türkiye, sikayetvar.com tarafından hazırlanan Müşteri Deneyimi Endeksi’nde, 10 banka arasında bu yılın üçüncü çeyreğinde de ‘Şikâyet Yönetimi’ ve ‘Müşteri Memnuniyeti’ alanlarında en iyi müşteri deneyimini sunan banka olarak birinci sıraya yerleşti. HSBC Türkiye, bu yılın ilk ve ikinci çeyreğinde de ‘Şikâyet Yönetimi’ ve ‘Müşteri Memnuniyeti’ alanlarında en iyi müşteri deneyimi sunan Banka olarak en üst sıraya yerleşmişti.

HSBC Türkiye Bireysel Bankacılık ve Birikim Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Ayşe Yenel konu ile ilgili değerlendirmesinde, “Şube bankacılığı, telefon veya dijital bankacılık gibi hizmet verdiğimiz tüm kanallarda her zaman önceliğimiz müşteri deneyimi. Her müşteri şikâyetini bizim için bir gelişim ve iyileştirme fırsatı olarak değerlendiriyoruz. Bu nedenle şikâyeti memnuniyete dönüştürmek için her zaman azami bir gayret içerisindeyiz. Sikayetvar.com’da ilk iki çeyrekte elde ettiğimiz başarıyı sürdürerek üçüncü çeyrekte de en iyi müşteri deneyimi sunan banka olduk. Bundan sonra da müşterilerimizi işimizin merkezine koymaya devam ederek, müşterilerimizin hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmelerine destek olmayı sürdüreceğiz” dedi.

Türkiye'nin en büyük tüketici şikâyet platformu olan sikayetvar.com, şikâyet bildirimi yapan müşterilere yönelik yılda 400 binin üzerinde anket gerçekleştiriyor ve Müşteri Deneyimi Endeksi bu anketlerin sonuçlarıyla oluşturuluyor. Şikâyet oranı, teşekkür oranı, müşteri kaybını önlemede başarı oranı ve şikâyet yönetim sürecinde müşteri memnuniyeti oranı gibi kriterlerin değerlendirildiği bir skor hesaplama metodolojisi ile oluşan endeksin sonuçları her üç ayda bir açıklanıyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)